Regent Electrice

 • Boiler Regent 10 L

  Boiler Regent cu o capacitate de 10 litri. Boilerul este compus dintr-o serie de elemente pentru incalzire care sunt protejate printr-un anod de magneziu. Acesta are rolul de a proteja rezervorul impotriva perforarii. Impotriva coroziunii exista un strat de protectie din email. Cresterea presiunii din interiorul boilerului este prevenita cu ajutorul unei supape de siguranta.
  Toate aceste elemente contribuie la durabilitatea produsului.

 • Boiler Regent 15 L

  Boiler Regent Ariston cu o capacitate de 15 litri. Boilerul mentine in mod eficient temperatura constanta a apei calde menajere. Este protejat de un strat de email impotriva coroziunii si de un anod de magneziu impotriva perforarii rezervorului. In acest fel, intregul produs prezinta durabilitate si eficienta.

 • Boiler Regent 30 L

  Boiler Regent Ariston cu capacitate de 30 litri. Boilerul este realizat la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta. O supapa de siguranta ii asigura prevenirea cresterii presiunii din interior si un anod de magneziu ii protejeaza rezervorul sa nu se perforeze. De asemenea, este prevazut cu un strat de protectie din email, impotriva coroziunii.

 • Boiler Regent 50 L

  Boiler Regent Ariston cu o capacitate de 50 litri. Boilerul mentine o temperatura constanta pentru o cantitate mare de apa calda menajera. Elementele de incalzire ale boilerului sunt protejate de un anod de magneziu, impotriva perforarii. Acest aspect ii asigura o eficienta sporita. In plus, supapa de siguranta cu care este prevazut, ii previne cresterea presiunii din interiorul boilerului.

 • Boiler Regent 80 L

  Boiler Regent cu capacitate de 80 litri. Acest tip de boiler mentine eficient o temperatura constanta pentru cantitatea de apa calda menajera pe care o depoziteaza. Elementele sale de incalzire sunt protejate de un anod de magneziu care protejeaza rezervorul de perforare. Impotriva coroziunii intregul boiler este protejat de un strat de email. Produsul este conceput in asa fel incat sa promita eficienta si durabilitate.

 • Boiler Regent 100 L

  Boiler Regent cu capacitate de 100 litri. O cantitate majora de apa calda menajera poate fi mentinuta la o temperatura constanta de acest boiler. Este prevazut cu elemente de incalzire protejate sa nu perforeze rezervorul, printr-un anod de magneziu. Un strat de email asigura protectia impotriva coroziunii si o supapa de siguranta stopeaza cresterea presiunii in interiorul boilerului.
  Produsul este realizat cu scopul de a oferi eficienta si durabilitate.