Adarad SolidMax

 • Cazan Solidmax 150 kW

  Boilerele Solidmax au o rezistenta sporita la coroziune, precum si o durata lunga de viata, lucru datorat tehnologiei de turnare flexibile. Boilerul este dotat cu un termostat de siguranta cu armare automata, care poate interveni in cazul in care temperatura interioara de functionare depaseste 90°C, blocand arzatorul. De asemenea, acesta functioneaza cu 3 circuite, fiecare avand temperaturi diferite.

 • Cazan Solidmax 24 kW

  Camera de incarcare a boilerelor Solidmax are un volum mare, lucru care permite alimentarea mai rara, precum si un timp indelungat de ardere completa. Cazanul poate fi alimentat cu bucati de lemn care au dimensiunea de pana la 50 de cm. Pe langa acest lucru, aceste boilere pot fi alimentate cu o varietate de combustibili precum lemn, carbune sau cocs.

 • Cazan Solidmax 33 kW

  Boilerul Solidmax este proiectat pentru sistemele de incalzire cu apa calda si nu trebuie utilizat pentru alimentarea directa cu apa sanitara. Acesta are un design simplu, asigurand o functionare fara probleme timp de mai multi ani. Este, de asemenea, adaptat arderii diverselor tipuri de combustibil, inclusiv cele mai ieftine disponibile pe piata. Captuseala de ceramica a peretilor camerei de ardere permit arderea mai eficienta a lemnului tocat.

 • Cazan Solidmax 42 kW

  Boilerul Solidmax va ofera posibilitatea de a arde diversi combustibili solizi, de la cocs, carbune si lemn, indiferent de puterea calorica a acestora. Acesta are un design simplu pentru a facilita utilizarea si a evita eventualele probleme de functionare. Boilerul are o interfata de comanda simpla, a carei principala indatorire este sa mentina temperatura pre-determinata a apei.

 • Cazan Solidmax 53 kW

  Boilerele apartinand gamei Solidmax au o rezistenta ridicata la coroziune, precum si o durata de viata indelungata. Acestea sunt special programate pentru a oferi o functionare optima indiferent de conditii. In cazul in care temperatura apei din cazan depaseste 90 ° C, supapa de siguranta va permite apei menajere sa curga prin serpentina la schimbatorul de caldura. Design-ul simplu face acest boiler usor de programat si utilizat, pentru a evita eventualele complicatii.

 • Cazan Solidmax 65 kW

  Boilerele marca Solidmax au un design simplu, precum si o camera de ardere mare, cu o deschidere larga, pentru a facilita incarcarea acesteia. Cazanul poate fi alimentat cu bucati de lemn cu dimeniuni de pana la 50 de cm. Pe langa acest lucru, timpul de ardere al combustibilului este foarte mare, ceea ce inseamna ca alimentarea cazanului va fi mai rara.

 • Cazan Solidmax F 15 kW

  Boilerele Solidmax F sunt dotate cu un schimbator de caldura de siguranta pentru a putea salva cazanul in caz de supraincalzire. In cazul intreruperii curentului electric sau a unui defect la pompa, temperatura apei din cazan se poate supraincalzi. In cazul in care temperatura apei din cazan depaseste 95 ° C, termostatul supapei de siguranta va permite apei reci apei reci sa curga prin serpentina pana la schimbatorul de caldura.

 • Cazan Solidmax F 24 kW

  Boiler-ul Solidmax F prezinta un corp din fonta, realizat printr-o tehnologie de terunare flexibila, ceea ce face cazanul rezistent la coroziune, care ar putea fi cauzata de temperaturile scazute ale apei de retur sau a gazelor de ardere, respectiv. Acest produs ofera un randament mult mai ridicat comparativ cu alte produse asemanatoare de pe piata, avand drept rezultat consumul redus de energie preucum si un nivel scazut de poluare.

 • Cazan Solidmax F 33 kW

  Solidmaster-F este un boiler cu un cazan realizat din fonta, utilizat pentru arderea combustibilului solid. Acesta este proiectat pentru sistemele de incalzire cu apa calda si nu este indicata folosirea lui pentru alimentarea directa cu apa sanitara. Aceste boilere au o eficienta termica ridicata si o fiabilitate inalta.

 • Cazan Solidmax F 42 kW

  Boilerul Solidmax F vine echipat cu un ventilator din fonta, pentru a va oferi comoditate in exploatare, precum si economisirea cheltuielilor. Acest boiler este construite pentru arderea combustibilului solid, in special lignit, cocs si lemn. Mai mult, producerea apei calde sanitare se realizeaza facil, boilerul lucrand cu 3 circuite care functioneaza la temperaturi diferite.

 • Cazan Solidmax F 53 kW

  Boilerele Solidmax F sunt testate conform celor mai inalte standarde de calitate. Acestea poseda o noua tehnologie care nu permite ca apa rece care intra in rezervor sa o raceasca pe cea din interior. Boilerul produce o cantitate mare de apa calda menajera, iar rezervorul interior al acestuia este realizat din otel emailat, testat la 16 bari.

 • Cazan Solidmax F 65 kW

  Cu ajutorul deflectorului special pe care il are instalat, Boilerul Solidmax F permite o amestecare mai lenta a apei, pentru a pastra temperatura interna mai ridicata si evitand pornirea incalzitorului cand nu este necesar. In acest mod veti reusi sa reglati temperatura interioara cu usurinta. Consumul redus de energie si nivelul redus al poluarii sunt un alt bonus al acestor produse noi si inovatoare.