Centrale termice pe gaz in condensare

 • Centrala Chaffoteux Inoua Green 24KW – 3310447

  Centrala Inoua Green are o putere calorica de 24KW si o eficienta de pana la 108%. Acest lucru va ajuta sa economisiti costurile combustibilului utilizat cu 35%. Mai mult, emisia de CO2 este redusa cu 40%. Centrala dispune de afisaj LCD cu 4 stele de eficienta energetica, un schimbator de caldura fabricat din aluminiu si o pompa de circulatie complet modulanta.

  Functia de purjare automata si reglare a arderii facilitateaza pornirea centralei iar sistemul de autodiagnoza pe baza de coduri de eroare asigura buna ei functionalitate pe toata durata utilizarii.

 • Centrala Chaffoteux Inoua Green 30KW – 3310448

  Centrala Inoua Green are o eficienta de functionare de 108% si o putere calorica de 30 de KW. Aceasta dispune de un schimbator A.C.M din otel inoxidabil si un debit de A.C.M de 13,9 litri/minut. Centrala vine insotita de un schimbator de caldura principal fabricat din aluminiu, o pompa de circulatie complet modulanta si 4 stele de eficienta energetica.

  Aveti posibilitatea de a o conecta la o sonda extrerna, iar sistemul de autodiagnoza pe baza de coduri de eroare monitorizeaza buna functionare a centralei pe tot parcursul utilizarii acesteia.

 • Centrala Chaffoteux Pigma Green 25EU – 3310399

  Centralele marca Pigma Green sunt dotate cu un schimbator de caldura cu placi din otel inox si detin functia de anti-inghet. Productia de A.C.M este controlata in permanenta de o turbina pentru a preveni consumurile neasteptate. Evalurea eficientei de ardere a centralei are 3 stele, conform cu standardul EN 92/42 (modelele FF).
  Functia SRA de care dispune centrala permite reglarea sistemului in mod automat pentru a putea atinge incalzirea optima indiferent de conditiile climatice sau de mediu. Mai mult, ecranul LCD cu iluminare fundal va permite vizualizarea istoricului, modului de operare si a temperaturii.

 • Centrala Chaffoteux Pigma Green 30EU – 3310400

  Centrala Pigma Green 30 EU dispune de termoreglare climatica inovativa si intuitiva care permite managementul a trei circuite, in functie de temperatura externa sau a camerei. Acest lucru ofera confort sporit si o economie considerabila de energie. Intretinerea este simplificata, deoarece orice component din dotare poate fi accesat prin partea frontala. Functia de reglare ardere si aerisire automata simplifica si ele punerea in functiune a sistemului.

  Cu o functie de confort programabila si o cablare electrica noua, produsul ofera o manevrabilitate si functionalitate simplificate dar eficiente.

 • Centrala Chaffoteux Pigma Green 35EU – 3310401

  Centralele Pigma Green 35EU detin o functie de confort programabila si dispun de o productie de A.C.M controlata de o turbina. Acest lucru satisface si previne consumurile neasteptate. Functia SRA permite reglarea eficienta a sistemului pentru atingerea incalzirii optime in toate conditiile de mediu.
  Confortul de instalare si operare sunt garantate, deoarece produsul detine o functie de termoreglare climatica noua, ce asigura managementul a trei circuite. Toate componentele centralei pot fi accesate prin partea frontala iar intretinerea acesteia este usoara si nu necesita mult efort.

 • Centrala Chaffoteux Niagara C Green 25EU – 3310336

  Centralele Niagara C Green 25EU dispun de un rezervor dublu de acumulare a apei calde menajere, realizat idn otel inox cu stratificare. Acest lucru prezinta un avantaj atunci cand vine vorba de acumularea de A.C.M si de productia instantanee. Astfel, se dispune in permanenta de A.C.M, chiar si atunci cand rezerva este consumata.

  Pompa sanitara cu modulare completa garanteaza o putere optimizata, iar debitul de apa calda menajera poate atinge 23 de litri/ minut. Eficienta centralei este de 108%, avand o economie de energie care poate atinge 35%.

 • Centrala Chaffoteux Niagara C Green 35EU – 3310337

  Centralele Niagara C Green 35EU garanteaza o disponibilitate permanenta a apei calde menajere si o economie a energiei de pana la 35%. Rezervorul dublu de acumulare al A.C.M are o capacitate de 40 de litri si este realizat din otel inox cu stratificare. Ecranul LCD are meniuri pentru autodiagnostic, programare zilnica si saptamanala, moduri de operare si jurnal pentru a vedea ultimele erori.

  Instalarea este rapida iar intretinerea simplificata, datorita componentelor ce pot fi accesate frontal, inclusiv cele doua rezervoare de acumulare. Mai mult, emisiile de CO2 sunt reduse cu pana la 40% comparativ cu alta centrala obisnuita, pentru protejarea mediului inconjurator si a sanatatii dumneavoastra.

 • Centrala Chaffoteux Urbia Green 25EU – 3310407

  Centrala Urbia Green dispune de o productie de A.C.M controlata de o turbina modulata, special pentru a putea satisface orice solicitare neprevazuta. Apa calda menajera este furnizata la o temperatura constanta, reducandu-se astfel si timpul de asteptare. Rezervorul are o capacitate de 4 litri si este realizat din otel inox 316 integrat.

  Afisajul LCD permite vizualizarea istoricului de functionare si autodiagnostic. Confortul in utilizare este realizat si cu ajutorul functiei de aerisire automata si al reglarii arderii cu acces direct.

 • Centrala Chaffoteux Urbia Green 30EU – 3310408

  Centralele Urbia Green detin 3 stele de confort sanitar in ceea ce priveste A.C.M, conform cu EN 13203. Eficienta este de 109%, ajutand cu reducerea consumului de combustibil cu pana la 35%. Racordarea se realizeaza la un sistem de incalzire prin ERBUS2 iar modularea variaza intre 10% si 100%.

  Intretienerea produsului, precum si punerea in functiune este simplificata, toate componentele putand fi accesate prin partea frontala.

 • Centrale Chaffoteux Urbia Green 35EU – 3310409

  Centralele Urbia Green au un debit de A.C.M de pana la 19,3 litri/ minut iar productia de apa calda menajera a acesteia este controlata de o turbina modulata, pentru a intampina solicitarile neprevazute. Minirezervorul centralei are un debit de 4 litri, fiind realizat din otel inox 316 integrat.

  Functia de aerisire automata si reglarea arderii cu acces direct simplifica punerea in functiune a centralei si asigura confortul termic. Puteti reduce costurile consumului de combustibil cu pana la 35% prin intermediul acestei centrale.

 • Centrala Chaffoteux Serelia Green 25EU – 3310403

  Centrala Serelia dispune de un rezervor de acumulare al A.C.M cu o capacitate de 15 litri, realizat din otel inox 316 L si un schimbator sanitar in serie. Debitul de A.C.M al acestei centrale este de pana la 14.6 litri/minut la o temperatura de 25 de grade C.

  Produsul are o eficienta sporita si ajuta la economisirea combustibilului pana la 35%. Functia de SRA si sistemul de reglare automata a centralei asigura confortul termic si siguranta utilizarii. Intretinerea este simplificata datorita accesului fontal la toate componentele.

 • Centrala Chaffoteux Talia Green System 25EU – 3310405

  Centrala Talia Green este compatibila cu orice tip de boiler, fiind ideala pentru acumularea externa de apa calda. Racordurile hidraulice optionale asigura usurinta instalarii si a punerii in functiune. Debitul de A.C.M al centralei atinge 14.2 litri, cu o temperatura de 25 de grade C.
  Termoreglarea noua si intuitiva permite managementul a trei circuite, in functie de temperatura externa sau cea a camerei. Acest lucru asigura atat un confort sporit cat si o economie a energiei. Mai mult, emisiile de CO2 sunt reduse in procent de 40%, comparativ cu o centrala traditionala.