• Centrala Cares Premium EVO 24 EU

  Centralele Ariston Cares Premium au un raport de modulare de 1:4, fiind dotate cu un amortizor de zgomot, pentru a oferi un confort acustic sporit in timpul functionarii acestora. Schimbatorul principal de caldura este realizat din aluminiu, iar schimbatorul de caldura A.C.M din otel inoxidabil. Toate aceste lucruri contribuie la functionarea performanta a centralei.

 • Centrala Cares Premium EVO 30 EU

  Centralele Cares Premium din gama Ariston dispun de un afisaj LCD al functiilor centralei, pentru o setare usoara. Instalarea si intretinerea sunt si ele simplificate, oferind un cost de intretinere redus. Centralele sunt testate la capacitatea lor maxima de functionare, in diferite conditii dificile, pe o durata de 11.000 de ore. Acest lucru ofera siguranta utilizarii indiferent de conditii.

 • Centrala Clas Premium EVO 24 EU

  Centrala Clas Premium EVO este o inovatie in domeniul centralelor murale, reusind sa utilizeze intr-un mod eficient energia emanata de gazele de ardere. In acest mod se creste eficienta termica si se reduce cantitatea de noxe eliminate. Design-ul este inovator si atractiv, potrivindu-se oricarui tip de mobilier sau design interior. Dimensiunile reduse si formatul compact fac aceste centrale usor de manevrat si de instalat.

 • Centrala Clas Premium EVO 30 EU

  Noile centrale din gama Clas Premium EVO dispun de functia AUTO, precum si de o priza de masura si analiza a gazelor de ardere. Prin intermediul noului protocol de comunicatie Bud Bridgenet, filtrele pe returul instalatiei de incalzire si intrare de apa rece sunt special proiectate pentru integrarea cu alte componente ale sistemului. Ecranul LCD cu iluminare ofera, in plus, o regrare facila a functiilor, precum si afisarea lor digitala.

 • Centrala Clas Premium EVO 35 EU

  Centralele din gama Clas Premium EVO garanteaza o reducere de pana la 35% la factura de gaz, comparativ cu o centrala termica conventionala cu o vechime de 10 ani. Pe langa acest lucru, pompa modulanta a fost reinventata, pentru a oferi o reducere de 30% a consumului de energie electrica, fata de vechile modele conventionale. Toate aceste lucruri, impreuna cu accesoriile modulante, ajuta la evitarea fluctuatiilor de temperatura, asigurand in acelasi timp si un consum redus.

 • Centrala Clas Premium NET 24 EU

  Centralele din aceasta gama au in dotare un dispozitiv Sen care monitorizeaza in mod constant temperatura ambientala chiar si atunci cand nu este nimeni acasa, permitand centralei sa porneasca doar atunci cand este strict necesar. Acestea sunt disponibile pentru sistemele de incalzire si producere de apa calda menajera, avand si protectie anti-inghet, anticalcar si antiblocare a pompei modulante.

 • Centrala Clas Premium NET 30 EU

  Centralele din gama Clas Premium dispun de un noi tip de afisaj LCD, cu iluminare, pentru controlarea si monitorizarea usoara a tuturor functiilor centralei. Pe langa acest lucru, confortul acustic este garantat, deoarece centralele sunt dotate cu un amortizor de zgomot, pentru o functionare silentioasa. Posibilitatea conectarii la un sistem solar, precum si termoreglarea multi-zonala fac din aceste produse alegerea potrivita pentru orice tip de locuinta.

 • Centrala Clas B Premium 24EU

  Centralele Clas B Premium ofera o eficienta energetica sporita comparativ cu alte modele de centrale disponibile pe piata. Acest lucru se realizeaza in special datorita tehnologiei condensarii, care asigura o reducere de pana la 35% la factura de gaz. Pompa complet modulanta ofera si ea un avantaj atunci cand vine vorba de economia la energia electrica, evitand fluctuatiile de temperatura si reducand consumul excesiv.

 • Centrala Clas B Premium 35 EU

  Prin design-ul si tehnologia lor, produsele Clas B Premium va ofera o utilizare facila si o monitorizare a tuturor operatiilor efectuate. Prin intermediul ecranului LCD puteti vedea toate codurile de eroare ale sistemului, iar interfata BUS permite gestionarea tuturor dispozitivelor de termoreglare tip multizona, precum si a sistemelor solare. Daca adaugati dispozitivul Sensys, veti putea controla atat centrala cat si dispozitivele ei modulante de termoreglare.

 • Centrala Clas Premium EVO System 24EU

  Clas Premium Evo System este o centrala termica murala in condensare, destinata doar utilizarii pentru incalzire, fiind dotata cu functia AUTO. Aceasta functie, impreuna cu accesoriile modulante utilizate pentru termoreglare, ajuta la mointorizarea si evitarea fluctuatiilor de temperatura, pentru un consum redus de energie. Liniile atent studiate si forma exterioara deosebita ofera acestor centrale un design atractiv, care se potriveste oricarui tip de design interior. Accesoriile modulante din dotare lucreaza impreuna cu functia AUTO pentru a asigura o temperatura constanta si un confort termic sporit.

 • Centrala Clas Premium EVO System 35 EU

  Centrala Clas Premium Evo este capabila de a controla sistemul in mod complet, datorita protocolului de comunicatie Bus BridgeNet si a interfetei de sistem Sensys. Toate aceste lucruri gestioneaza in mod facil toate componentele din dotarea sistemului. Centrala are in dotare o vana cu 3 cai si o sonda de temperatura pentru boiler. Acestea permit producerea mai rapida de A.C.M prin cuplarea unui boiler extern la centrala. Realizata din cele mai bune materiale de pe piata, si anume otelul inoxidabil, centrala garanteaza fiabilitate si o durata de viata indelungata.

 • Centrala Genus Premium EVO 24 EU

  Genus Premium Evo este o centrala murala in condensatie, fiind cea mai inalta expresie a gamei de centrale Ariston. Prin intermediul tehnologiei condensarii, puterea calorica creste considerabil datorita posibilitatii recuperarii energiei gazelor de ardere. Datorita acestui lucru, se poate obtine o eficienta termica superioara altor centrale conventionale. Numarul redus de cicluri on-off ale centralei, precum si noul amortizor de zgomot ofera un confort acustic superior.