Genus Premium

 • Centrala Genus Premium EVO 24 EU

  Genus Premium Evo este o centrala murala in condensatie, fiind cea mai inalta expresie a gamei de centrale Ariston. Prin intermediul tehnologiei condensarii, puterea calorica creste considerabil datorita posibilitatii recuperarii energiei gazelor de ardere. Datorita acestui lucru, se poate obtine o eficienta termica superioara altor centrale conventionale. Numarul redus de cicluri on-off ale centralei, precum si noul amortizor de zgomot ofera un confort acustic superior.

 • Centrala Genus Premium EVO 30 EU

  Prin achizitionarea centralei marca Genus Premium Evo, veti avea parte de silentiozitate si confort acustic de cea mai buna calitate. Aceasta centrala este dotata cu un amortizor de sunet optimizat, un numar redus de cicluri on-off si panouri fonoizolante. Puterea centralei se poate regla intr-un mod extrem de precis, in functie de necesarul efectiv de caldura, datorita noului raport de modulare 1:10. De asemenea, senzorul de presiune minima protejeaza centrala in mod constant impotriva functionarii in conditii de joasa presiune.

 • Centrala Genus Premium EVO 35 EU

  Centrala Genus Premium Evo din gama Ariston este realizata din materiale de cea mai buna calitate care exista pe piata: otelul inoxidabil. Acesta este utilizat pentru fabricarea schimbatorului principal de caldura si pentru schimbatorul de caldura pentru apa calda menajera, lucru ce garanteaza fiabilitatea produsului si o functionalitate fara probleme un timp indelungat. In plus, ventilatorul cu turatie variabila sigura un flix de aer cu o precizie superioara, care mentine o combustie optima.

 • Centrala Genus Premium NET 24 EU

  Genus Premium Net garanteaza confortul viitorului, atat prin tehnologia de ultima generatie pe care o utilizeaza dar si prin inovatiile in materie de incalzire termica de care dispune. Aceasta centrala este disponibila atat pentru sisteme de incalzire cat si pentru producerea de apa calda menajera. Prin intermediul sistemului Ariston Net, poti controla centrala termica de la distanta, pentru o monitorizare mai atenta si facila a consumului.

 • Centrala Genus Premium NET 30EU

  Centrala Genus Premium Net este disponibila pentru incalzire si pentru producerea de apa calda menajera, beneficiind de o tehnologie inovativa in domeniul incalzirii, pentru a ajuta la reducerea costurilor. Cu ajutorul noii functii Ariston Net, vei putea controla centrala de la distanta, pentru a tine sub control consumul si a regla centrala conform propriilor dorinte sau necesitati termice.

 • Centrala Genus Premium EVO System 24EU

  Centrala Genus Premium Evo System este dotata cu noua functie AUTO, ce permite optimizarea randamentului centralei, reusind sa mentina, in acelasi timp, o temperatura optima a agentului termic, pentru a oferi un confort maxim utilizatorilor. Pe langa mentinerea unei temperaturi optime in locuinta, beneficiati si de o economie la combustibil cu pana la 35%.

 • Centrala Genus Premium EVO System 30EU

  Principiul din spatele functionarii centralei Gneus Premium Evo System este bazat pe ajustarea in mod automat a temperaturii agentului termic la iesirea acestuia din centrala, in raport cu temperatura mediului interior si/sau exterior. Pe langa acest lucru, centrala are un filtru adaugat pe returul instalatiei de incalzire, pentru a proteja centrala impotriva acumularii impuritatilor din apa. Astfel, centrala va functiona in conditii optime, pentru o perioada indelungata de timp.

 • Centrala Genus Premium EVO System 35EU

  Centrala Genus Premium Evo System utilizeaza sisteme de antiblocare, pentru a preveni inghetul si formarea depunerilor de calcar, reusind sa protejeze nu doar centrala, ci intregul sistem. Ventilatorul cu turatie variabila asigura un flux precis de aer si gaz, in vederea obtinerii unei combustii corespunzatoare. Czanul este si el protejat de o functionare necorespunzatoare prin intermediul placii electronice, care executa anumite controale interne. Acestea declanseaza, la nevoie, un dispozitiv de blocare de siguranta.