HP Genus Premium

 • Centrala Genus Premium EVO HP 45

  Noua gama de centrale de mare putere Genus Premium Evo HP de la Ariston pot fi instalate atat in linie cat si spate in spate. Indiferent de configuratie, pentru ambele tipuri sunt disponibile o multitudine de accesorii precum: kituri hidraulice, kituri de instalare, accesorii de termoreglare, sisteme de evacuare. Manager-ul de cascada va permite reglare a 8 centrale spate in spate, a 6 centrale in linie si a doua zone mixte.

 • Centrala Genus Premium EVO HP 60

  Structurile comerciale si industriale, preucm si cladirile rezidentiale si casele mari, toate au nevoie si pot beneficia de toate avantajele oferite de sistemul centralizat de incalzire oferit de gama Genus Premium Evo HP. Noua gama de produse permite acum instalarea spate in spate si in linie, pentru o performanta sporita. Astfel, veti face economie de combustibil datorita tehnologiei in condensare si a controlului electronic din dotarea centralelor.

 • Centrala Genus Premium EVO HP 85

  Centralele cu instalare tip cascada prezinta doua zone de temperatura joasa si un incalzitor direct pentru A.C.M. Prin intermediul tehnologiei condensarii, centralele Genus Premium Evo HP, beneficiati de o reducere cu pana la 35% la costul facturii de gaz, comparativ cu o centrala termica conventionala cu o vechime de 10 ani. Pe langa acest lucru, pompa modulanta va permite si ea sa economisiti energie.

 • Centrala Genus Premium EVO HP 100

  Centrala Genus Premium Evo HP vine cu o interfata BUS inclusa si un ecran LCD multifunctional, pentru afisarea codurilor de functionalitate ale sistemului. Centrala mai dispune de un port extern de analiza a arderii si un senzor de presiune. Datorita sistemului Sensys, centrala este proiectata si pentru management-ul unui sistem solar.

 • Centrala Genus Premium EVO HP 115

  Materialele din care este confectionata centrala sunt de cea mai buna calitate de pe piata, in principal otelul inoxidabil. Prin adaugarea filtrului pe returul instalatiei de incalzire se realizeaza protectia centralei impotriva acumularii impuritatilor din apa, cum ar fi calcarul. Sistemul de antiblocare previne inghetul, protejand atat centrala cat si intregul sistem.

 • Centrala Genus Premium EVO HP 150

  Centralele din gama Genus Premium Evo HP lucreaza la o presiune maxima de pana la 6 bari, fiind proiectate si pentru management-ul unui sistem solar, lucru datorat sistemului Sensys. Se pot monta in cascada, atat in linie cat si spate in spate. Prin intermediul functiei de aerisire a instalatiei puteti avea garantia unei bune functionari pentru un timp indelungat.