Mynute Green E

 • Centrala Mynute Green 25 C.S.I. E – 20095557

  Centralele din aceasta gama sunt caracterizare printr-o nota de eleganta si stil aparte, conferindu-le un aer distinctiv, specific familiei Mynute Green. Noile modele beneficiaza de imbunatatiri la sistemul de evacuare gaze, pentru a putea fi conectate in siguranta la cosul de fum.

  Un lucru care le scoate in evidenta si le imbunatateste performanta este cu siguranta schimbatorul in condensatie, numit si creierul centralei Mynute Green E.

 • Centrala Mynute Green 30 C.S.I. E

  Calitatea superioara a produselor din aceasta gama a facut posibila depunerea solicitarii de catre Beretta pentru obtinerea Brevetului European pentru procesul de productie si pentru schimbator.

  Centralele din aceasta gama au un sistem de termoreglare automat, combinand randamentul energetic ridicat cu emisiile reduse de gaze si consumul redus. Mynute Green E se incadreaza in clasa 5, cea mai inalta conform Directivei Europene UNI EN 483.

 • Centrala Mynute Green 38 C.S.I. E – 20095562

  Aceste centrale sunt dotate cu un schimbator in condensatie realizat din aluminiu, fapt ce ii permite centralei Mynute Green E sa recupereze o parte din caldura emanata de gazele arse. In acest mod se reduc pierderile la cos si se recupereaza caldura latenta de condensare a vaporilor de apa din gazele de ardere.

  Produsele din aceasta gama au un randament c 25-30% mai mare comparativ cu alte centrale traditionale.

 • Centrala Mynute Green 12 R.S.I. E

  Centralele Beretta Mynute Green 12 R.S.I.E sunt centrale murale pe gaz, avand o functionare in condensatie, fiind utilizate doar pentru incalzire. Datorita panoului de comanda simplu si intuitiv, puteti intelege toate functiile disponibile. Fiind clasate cu 4 stele de randament energetic si avand un pret avantajos, aceste centrale reprezinta un competitor important pe segmentul lor de piata.

 • Centrala Mynute Green 25 R.S.I. E

  Beretta Mynute Green 25 RSI este o centrala murala pe gaz cu functionare in condensatie, doar incalzire.
  Prin intermediul dispozitivului hidraulic Conect Base ( accesoriu optional) permite gestionarea zonelor mixte de temperatura inalta si joasa.
  Centrala permite printr-un panou de comanda simplu si intuitiv intelegerea tuturor functiilor disponibile.
  Clasata cu 4 stele de randament energetic si clasa 5 de poluare ( noxe reduse) impreuna cu pretul avantajos face din cazanul Beretta Mynute Green un competitor important pe segmentul lui de piata.

 • Centrala Mynute Green 35 R.S.I. E – 20095566

  Centralele Mynute Green dispun de tehnologie de top, fiind extrem de fiabile, pentru a facilita utilizarea acestora in cadrul instalatiilor solare sau a instalatiilor care utilizeaza cea mai inovativa si recenta tehnologie.

  Panoul de comanda este simplu si intuitiv, ceea ce favorizeaza intelegerea si utilizarea tuturo functiilor de care dispune centrala. Panoul are doua selectoare de control pentru a putea selecta atat temperatura de incalzire cat si activarea sistemului de autoreglare a temperaturii ambientale.