Quadra Green

 • Centrala Quadra Green 25 CSI – 20095438

  Quadra Green este o centrala murala in condensare, avand dimensiuni compacte si o greutate redusa, lucru care permite o instalare facila si flexibila indiferent de locul unde va fi plasata in locuinta. Certificarea Range Rated ii permite centralei reglarea puterii la cerintele reale ale instalatiei. Panoul de comanda este elegant si usor de utilizat, avand un display elegant si modern, care afiseaza toate functiile centralei.

 • Centrala Quadra Green 30 CSI – 20095440

  Centralele Quadra Green are termoreglare climatica incorporata, ce poate fi activata cu ajutorul sondei externe pentru a putea oferi un confort termic ridicat in interiorul oricarui tip de locuinta. Datorita functiei de pre-incalzire, timpul de asteptare in ceea ce priveste furnizarea de apa calda se reduce in mod considerabil. Pe langa acest lucru, functia “Survivor” din modul ACM permite centralei sa functioneze chiar si in cazul defectarii sonderi NTC.

 • Centrala Quadra Green 25 RSI – 20095439

  Centrala Quadra Green este o centrala murala in condensate, care va ajuta sa reduceti consumul de gaz cu pana la 35% in comparatie cu o centrala conventionala. Randamentul de patru stele de functionare este in conformitate cu Directiva Europeana EEC 92/42. Racordurile DIN asigura o instalare usoara, atat cand vine vorba de inlocuirea unei centrale vechi cat si la instalarea uneia noi.

  Sistem S.A.R.A. de autoreglare ambientală ajuta la atingerea rapid a confortului optim, oferind, de asemenea, un consum redus de gaz. Pe laga acest lucru, veti limita depunerile de calcar din instalatie, care ar putea duce la defectarea acesteia in timp