• Centrala Chaffoteux Inoua Green 24KW – 3310447

    Centrala Inoua Green are o putere calorica de 24KW si o eficienta de pana la 108%. Acest lucru va ajuta sa economisiti costurile combustibilului utilizat cu 35%. Mai mult, emisia de CO2 este redusa cu 40%. Centrala dispune de afisaj LCD cu 4 stele de eficienta energetica, un schimbator de caldura fabricat din aluminiu si o pompa de circulatie complet modulanta.

    Functia de purjare automata si reglare a arderii facilitateaza pornirea centralei iar sistemul de autodiagnoza pe baza de coduri de eroare asigura buna ei functionalitate pe toata durata utilizarii.

  • Centrala Chaffoteux Inoua Green 30KW – 3310448

    Centrala Inoua Green are o eficienta de functionare de 108% si o putere calorica de 30 de KW. Aceasta dispune de un schimbator A.C.M din otel inoxidabil si un debit de A.C.M de 13,9 litri/minut. Centrala vine insotita de un schimbator de caldura principal fabricat din aluminiu, o pompa de circulatie complet modulanta si 4 stele de eficienta energetica.

    Aveti posibilitatea de a o conecta la o sonda extrerna, iar sistemul de autodiagnoza pe baza de coduri de eroare monitorizeaza buna functionare a centralei pe tot parcursul utilizarii acesteia.