Niagara Green

  • Centrala Chaffoteux Niagara C Green 25EU – 3310336

    Centralele Niagara C Green 25EU dispun de un rezervor dublu de acumulare a apei calde menajere, realizat idn otel inox cu stratificare. Acest lucru prezinta un avantaj atunci cand vine vorba de acumularea de A.C.M si de productia instantanee. Astfel, se dispune in permanenta de A.C.M, chiar si atunci cand rezerva este consumata.

    Pompa sanitara cu modulare completa garanteaza o putere optimizata, iar debitul de apa calda menajera poate atinge 23 de litri/ minut. Eficienta centralei este de 108%, avand o economie de energie care poate atinge 35%.

  • Centrala Chaffoteux Niagara C Green 35EU – 3310337

    Centralele Niagara C Green 35EU garanteaza o disponibilitate permanenta a apei calde menajere si o economie a energiei de pana la 35%. Rezervorul dublu de acumulare al A.C.M are o capacitate de 40 de litri si este realizat din otel inox cu stratificare. Ecranul LCD are meniuri pentru autodiagnostic, programare zilnica si saptamanala, moduri de operare si jurnal pentru a vedea ultimele erori.

    Instalarea este rapida iar intretinerea simplificata, datorita componentelor ce pot fi accesate frontal, inclusiv cele doua rezervoare de acumulare. Mai mult, emisiile de CO2 sunt reduse cu pana la 40% comparativ cu alta centrala obisnuita, pentru protejarea mediului inconjurator si a sanatatii dumneavoastra.