• Centrala Chaffoteux Pigma Green 25EU – 3310399

  Centralele marca Pigma Green sunt dotate cu un schimbator de caldura cu placi din otel inox si detin functia de anti-inghet. Productia de A.C.M este controlata in permanenta de o turbina pentru a preveni consumurile neasteptate. Evalurea eficientei de ardere a centralei are 3 stele, conform cu standardul EN 92/42 (modelele FF).
  Functia SRA de care dispune centrala permite reglarea sistemului in mod automat pentru a putea atinge incalzirea optima indiferent de conditiile climatice sau de mediu. Mai mult, ecranul LCD cu iluminare fundal va permite vizualizarea istoricului, modului de operare si a temperaturii.

 • Centrala Chaffoteux Pigma Green 30EU – 3310400

  Centrala Pigma Green 30 EU dispune de termoreglare climatica inovativa si intuitiva care permite managementul a trei circuite, in functie de temperatura externa sau a camerei. Acest lucru ofera confort sporit si o economie considerabila de energie. Intretinerea este simplificata, deoarece orice component din dotare poate fi accesat prin partea frontala. Functia de reglare ardere si aerisire automata simplifica si ele punerea in functiune a sistemului.

  Cu o functie de confort programabila si o cablare electrica noua, produsul ofera o manevrabilitate si functionalitate simplificate dar eficiente.

 • Centrala Chaffoteux Pigma Green 35EU – 3310401

  Centralele Pigma Green 35EU detin o functie de confort programabila si dispun de o productie de A.C.M controlata de o turbina. Acest lucru satisface si previne consumurile neasteptate. Functia SRA permite reglarea eficienta a sistemului pentru atingerea incalzirii optime in toate conditiile de mediu.
  Confortul de instalare si operare sunt garantate, deoarece produsul detine o functie de termoreglare climatica noua, ce asigura managementul a trei circuite. Toate componentele centralei pot fi accesate prin partea frontala iar intretinerea acesteia este usoara si nu necesita mult efort.