• Centrala Chaffoteux Urbia Green 25EU – 3310407

  Centrala Urbia Green dispune de o productie de A.C.M controlata de o turbina modulata, special pentru a putea satisface orice solicitare neprevazuta. Apa calda menajera este furnizata la o temperatura constanta, reducandu-se astfel si timpul de asteptare. Rezervorul are o capacitate de 4 litri si este realizat din otel inox 316 integrat.

  Afisajul LCD permite vizualizarea istoricului de functionare si autodiagnostic. Confortul in utilizare este realizat si cu ajutorul functiei de aerisire automata si al reglarii arderii cu acces direct.

 • Centrala Chaffoteux Urbia Green 30EU – 3310408

  Centralele Urbia Green detin 3 stele de confort sanitar in ceea ce priveste A.C.M, conform cu EN 13203. Eficienta este de 109%, ajutand cu reducerea consumului de combustibil cu pana la 35%. Racordarea se realizeaza la un sistem de incalzire prin ERBUS2 iar modularea variaza intre 10% si 100%.

  Intretienerea produsului, precum si punerea in functiune este simplificata, toate componentele putand fi accesate prin partea frontala.

 • Centrale Chaffoteux Urbia Green 35EU – 3310409

  Centralele Urbia Green au un debit de A.C.M de pana la 19,3 litri/ minut iar productia de apa calda menajera a acesteia este controlata de o turbina modulata, pentru a intampina solicitarile neprevazute. Minirezervorul centralei are un debit de 4 litri, fiind realizat din otel inox 316 integrat.

  Functia de aerisire automata si reglarea arderii cu acces direct simplifica punerea in functiune a centralei si asigura confortul termic. Puteti reduce costurile consumului de combustibil cu pana la 35% prin intermediul acestei centrale.