Vitodens 050-W

  • Cazan Vitodens 050-W 24KW – BPJD052

    Cazanul mural Vitodens in condensatie pe gaz are un pret atractiv si este proiectat pentru a safisface exigentele de calitate ale oricarei persoane. Acest cazan se poate utiliza atat pentru incalzire cat si pentru prepararea apei calde menajere, avand un preparator instantaneu de apa calda menajera integrat, preucm si o automatizare electronica a circuitelor.

    Schimbatorul de caldura Inox-Radial realizat din otel inoxidabil transforma rapid si eficient energia utilizata in caldura, pentru a oferi un confort termic de cea mai inalta calitate.

  • Cazan Vitodens 050-W 31 KW – BPJD053

    Cazanul mural in condensatie pe gaz Vitodens are in dotare o pompa de circulatie de mare eficienta, fiind de asemenea foarte silentios si cu dimensiuni compacte. Aceasta ultima caracteristica il face ideal pentru montarea in locuintele unde nu se dispune de foarte mult spatiu.

    Tastele din dotare sunt usor de operat si permit o setare rapida a temperaturii agentului termic si a apei calde menajere. Afisarea temperaturilor si a regimurilor de funcitonare se realizeaza pe un display digital.