Afișez 1–12 din 59 de rezultate

Arata filtre

Boiler electric Ariston PRO R 50 l

Boilerul electric Ariston PRO R ofera un confort sporit datorita posibilitatii reglarii mecanice a temperaturii. De asemenea, beneficiati de o reducere la energia termica, gratie izolatiei ecologice din poliuretan. Toate acestea, cuplate cu design-ul italian exclusiv fac din acest boiler un produs calitativ de o durabilitate sporita.

Boiler electric Ariston PRO R 80 l

Boilerul electric PRO R din gama Ariston ofera posibilitatea reglarii mecanice a temperaturii de operare a acestuia. Eficienta si economia sunt garantate prin stratul izolant confectionat din poliuretan si prin rezervorul interior emailat, testat la 16 bari. Impreuna cu design-ul unic si modern al acestui boiler, veti beneficia de un produs modern si calitativ.

Boiler electric Ariston PRO R 100 l

Boilerul electric din gama Ariston dispune de o tehnologie moderna si un design italian exclusiv. Functia antibacteriana din dotarea acestuia va permite activarea unui ciclu de incalzire al apei la 70 de grade Celsius. Acest lucru realizeaza dezinfectarea termica impotriva bacteriilor si sterilizarea apei. In plus, beneficiati si de o supapa hidraulica testata la 8 bari si unn termostat cu supapa de siguranta bipolara.

Boiler electric Shape Eco Evo 50 l

Incalzitorul de apa SHAPE Eco Evo din gama de boilere Ariston este capabil de a imbina cea mai moderna tehnologie ECO si sistemul de siguranta ABS cu un nou design intr-o forma patrata. Cu ajutorul functiei ECO, utilizatorul va putea economisi pana la 10% din consumul la energia electrica. De asemenea, prin intermediul sistemului Nanomix+ BEST, incalzitorul de apa va poate asigura pana la 40 de litri de apa calda la 40ºC.

Boiler electric Shape Eco Evo 80 l

Boilerul electric Shape Eco Evo din gama Ariston dispune de cea mai moderna tehnologie pentru a va oferi o multitudine de beneficii. In primul rand, functia antibacteriana din dotare incalzeste apa la 70 de grade Celsius pentru a realiza dezinfectarea termica impotriva bacteriilor. De asemenea, functia ECO ofera posibilitatea economisirii cu pana la 10% din consumul la energia electrica.

Boiler electric Shape Eco Evo 100 l

Boilerul Shape Eco Evo este dotat cu functia ECO, un program care “invata” nivelurile de consum ale utilizatorului, ajutandu-l pe acesta sa reduca la minim pierderile de caldura. Astfel, se realizeaza o economie de pana la 10% la energia electrica consumata. Pe langa acest lucru, beneficiati si de functia antibacteriana, care va dezinfecta apa din circuit in mod regulat, pentru a elimina potentialele bacterii.

Boiler termo-electric Ariston PRO R THERMO 80 l

Boilerul termo-electric din gama Ariston ofera posibilitatea reglarii temperaturii, pentru ajustarea confortului termic la nivelul dorit de dumneavoastra. In acelasi timp, veti beneficia de eficienta sporita si o economie cu energia termica. Acest lucru se datoreaza in special izolatiei ecologice din poliuretan dar si a rezervorului emailat, testat la 16 bari.

Boiler termo-electric Ariston PRO R THERMO 100 l

Boilerul termo-electric Ariston PRO R THERMO este dotat cu un schimbator de caldura suplimentar sub forma de serpentina, putand fi folosit pentru integrarea cu un sistem de incalzire. De asemenea, veti beneficia de un confort termic sporit datorita posibilitatii reglarii temperaturii dar si a izolatiei ecologice din poliuretan. Aceste caracteristici, combinate cu design-ul exclusiv italian ofera un produs calitativ si modern.

Boiler termo-electric Ariston PRO R THERMO 150 l

Boilerul termo-electric PRO R THERMO din gama Ariston dispune de o montare murala, oferind numeroase avantaje. Pe langa design-ul italian modern, veti beneficia si de un confort termic ridicat, datorita posibilitatii de reglare a temperaturii dar si a izolatiei din spuma ecologica de poliuretan. Toate aceste caracteristici garanteaza calitatea si durabilitatea produselor din gama Ariston.

Boiler termo-electric Ariston PRO R THERMO 200 l

Boilerul termo-electric PRO R THERMO din gama Ariston ofera o capacitate de 200 de litri, pentru o producere mai rapida a apei calde menajere. Pe langa acest lucru, veti beneficia de o multitudine de alte avantaje. Dintre acestea mentionam posibilitatea reglarii temperaturii si economia la energia termica. Aceasta din urma este posibila datorita izolatiei ecologice din spuma poliuretanica.Toate aceste caracteristici garanteaza calitatea deosebita a produselor din gama Ariston.

Boiler CORDIVARI 1ST INOX HE 500 litri

Boilerul produs de Cordivari este realizat din otel inoxidabil, fiind izolat cu spuma ecologica din poliuretan, ajutand la producerea unui volum mai mare de apa calda. Aceasta va putea fi utilizata atat pentru uzul sanitar cat si industrial, intr-un timp mai scurt.

Boiler CORDIVARI 1ST INOX HE 800 litri

Boilerul produs de Cordivari este realizat din otel inoxidabil, fiind izolat cu spuma ecologica din poliuretan, ajutand la producerea unui volum mai mare de apa calda. Aceasta va putea fi utilizata atat pentru uzul sanitar cat si industrial, intr-un timp mai scurt.