Centrala Genus Premium EVO HP 100

Centrala Genus Premium Evo HP vine cu o interfata BUS inclusa si un ecran LCD multifunctional, pentru afisarea codurilor de functionalitate ale sistemului. Centrala mai dispune de un port extern de analiza a arderii si un senzor de presiune. Datorita sistemului Sensys, centrala este proiectata si pentru management-ul unui sistem solar.

Centrala Genus Premium EVO HP 150

Centralele din gama Genus Premium Evo HP lucreaza la o presiune maxima de pana la 6 bari, fiind proiectate si pentru management-ul unui sistem solar, lucru datorat sistemului Sensys. Se pot monta in cascada, atat in linie cat si spate in spate. Prin intermediul functiei de aerisire a instalatiei puteti avea garantia unei bune functionari pentru un timp indelungat.

Centrala Genus Premium EVO HP 60

Structurile comerciale si industriale, preucm si cladirile rezidentiale si casele mari, toate au nevoie si pot beneficia de toate avantajele oferite de sistemul centralizat de incalzire oferit de gama Genus Premium Evo HP. Noua gama de produse permite acum instalarea spate in spate si in linie, pentru o performanta sporita. Astfel, veti face economie de combustibil datorita tehnologiei in condensare si a controlului electronic din dotarea centralelor.