Centrala EXCLUSIVE BOILER GREEN 30 B.S.I

Boiler Green face parte dintr-o noua gama de centrale ecologice in condensatie, avand un boiler incorporat, pentru a putea oferi randamente ridicate si emisii scazute de noxe. Datorita noului schimbator in condensatie, se poate recupera o mare parte din caldura gazelor arse, reducand pierderile de pe cos. Boiler Green ajuta si la utilizarea apei calde menajere in mai multe puncte simultan. De asemenea, prepararea apei calde menajere se realizeaza in cantitati mari si la o temperatura constanta. Acest tip de aparat poate fi instalat in orice tip de incapere, atata timp cat evacuarea gazelor rezultate in urma arderii are loc in afara incaperii.

Centrala Exclusive Green 25 C.S.I. HE – 20044041

Beretta Exclusiv Green 25 CSI este o centrala murala mixta, cu functionare pe gaz, in condensatie. Avand aceleasi standarde ca si celelalte centrale in condensatie Beretta, Exclusiv Green, aduce prin intermediul unei interfate electronice inovatoare functia "Confort", reincarcarea instalatiei automat, sistemul S.A.R.A Booster si termoreglarea( prin sonda externa -dotare serie). Punctul forte din punct de vedere tehnologic al produsului este schimbatorul in condensatie. Panoul electronic al centralei Beretta Exclusiv Green, printr-un display cu cristale lichide asigura reglarea centralei si activarea numeroaselor functii simplu si intuitiv. Dotari de serie: - racorduri hidraulice; - robinet sanitar; - robinet de gaz; - sonda de temperatura externa; - sablon de montare

Centrala Exclusive Green 25 R.S.I. HE – 20044043

Centrala termica Exclusive Green este omologata la diverse niveluri de putere termica, pentru reglarea acesteia in functie de necesarul termic efectiv. Afisajul digital amplu ofera o comunicare facila. Panoul de comanda este simplu si intuitiv, permitand reglarea parametrilor si activarea diverselor functii disponibile. Centrala este prevazuta, de asemenea, cu o placa suport si un sablon integrat de preinstalare.

Centrala Exclusive Green 35 C.S.I. HE – 20044042

Beretta Exclusiv Green 35 CSI este o centrala murala mixta, cu functionare pe gaz, in condensatie. Avand aceleasi standarde ca si celelalte centrale in condensatie Beretta, Exclusiv Green, aduce prin intermediul unei interfate electronice inovatoare functia "Confort", reincarcarea instalatiei automat, sistemul S.A.R.A Booster si termoreglarea( prin sonda externa -dotare serie). Punctul forte din punct de vedere tehnologic al produsului este schimbatorul in condensatie. Panoul electronic printr-un display cu cristale lichide asigura reglarea centralei si activarea numeroaselor functii simplu si intuitiv. Dotari de serie: - racorduri hidraulice; - robinet sanitar; - robinet de gaz; - sonda de temperatura externa; - sablon de montare

Centrala Exclusive Green 35 R.S.I. HE – 20044044

Beretta Exclusiv Green 35 RSI este o centrala murala in condensatie ce ofera doar incalzire. Avand aceleasi standarde ca si celelalte centrale in condensatie Beretta, Exclusiv Green aduce functia "Confort", reincarcarea instalatiei automat, sistemul S.A.R.A Booster si termoreglarea( prin sonda externa -dotare serie). Beretta Exclusiv Green 35 RSI are in componenta si vana cu 3 cai pentru legarea la boilere de acumulare oferind astfel posibilitatea folosirii lor in instalatii mixte. Centrala ofera standard sistem de reincarcare automat: simplu, sigur, inteligent. Dotari de serie: - racorduri hidraulice; - robinet sanitar; - robinet de gaz; - sonda de temperatura externa; - sablon de montare

Centrala Mynute Green 12 R.S.I. E

Centralele Beretta Mynute Green 12 R.S.I.E sunt centrale murale pe gaz, avand o functionare in condensatie, fiind utilizate doar pentru incalzire. Datorita panoului de comanda simplu si intuitiv, puteti intelege toate functiile disponibile. Fiind clasate cu 4 stele de randament energetic si avand un pret avantajos, aceste centrale reprezinta un competitor important pe segmentul lor de piata.

Centrala Mynute Green 25 C.S.I. E – 20095557

Centralele din aceasta gama sunt caracterizare printr-o nota de eleganta si stil aparte, conferindu-le un aer distinctiv, specific familiei Mynute Green. Noile modele beneficiaza de imbunatatiri la sistemul de evacuare gaze, pentru a putea fi conectate in siguranta la cosul de fum. Un lucru care le scoate in evidenta si le imbunatateste performanta este cu siguranta schimbatorul in condensatie, numit si creierul centralei Mynute Green E.

Centrala Mynute Green 30 C.S.I. E

Calitatea superioara a produselor din aceasta gama a facut posibila depunerea solicitarii de catre Beretta pentru obtinerea Brevetului European pentru procesul de productie si pentru schimbator. Centralele din aceasta gama au un sistem de termoreglare automat, combinand randamentul energetic ridicat cu emisiile reduse de gaze si consumul redus. Mynute Green E se incadreaza in clasa 5, cea mai inalta conform Directivei Europene UNI EN 483.

Centrala Mynute Green 35 R.S.I. E – 20095566

Centralele Mynute Green dispun de tehnologie de top, fiind extrem de fiabile, pentru a facilita utilizarea acestora in cadrul instalatiilor solare sau a instalatiilor care utilizeaza cea mai inovativa si recenta tehnologie. Panoul de comanda este simplu si intuitiv, ceea ce favorizeaza intelegerea si utilizarea tuturo functiilor de care dispune centrala. Panoul are doua selectoare de control pentru a putea selecta atat temperatura de incalzire cat si activarea sistemului de autoreglare a temperaturii ambientale.

Centrala MYNUTE GREEN 50 R.S.I

Centralele murale in condensatie din aceasta gama sunt proiectate sa maximizeze eficienta energetica. De asemenea, va ajuta sa reduceti costurile de functionare cu pana la 35% in comparatie cu alte centrale traditionale. Solutiile de o inalta tehnologie permit atingerea unui randament de patru stele. Centrala are dimensiuni compacte si o greutate redusa, lucru care o face alegerea ideala atunci cand nu aveti mult spatiu la dispozitie pentru instalarea acesteia. Interfata inteligenta ofera instalatorului posibilitatea efecturarii unui numar mare de setari in acelasi timp.

Centrala Power Green 50

Centralele Power Green sunt insotite de un schimbator de caldura in condensatie, realizat dintr-un tub de aluminiu fara suduri. Acestea sunt omologate la diferite niveluri de putere termica, pentru a putea permite reglarea puterii conform necesitatii de confort termic. Un lucru care face aceste centrale unice pe piata este adancimea foarte redusa (284mm), deschizand drumul catre instalatii in spatii cu dimeniuni reduse. Aparatele sunt predispuse atat hidraulic, cat si energetic pentru conectarea la un boiler extern. In acest caz, cantitatea de apa calda menajera va depinde de capacitatea centralei dar si de a rezervorului.

Centrala Power Plus 100 M – Master

Centrala model 100 M – Master din gama Beretta vine insotita de un schimbator in condensatie bimetalic, realizat din cupru pe interior si otel inox la exterior. Randamentul ei energetic este de patru stele, conform directivei 92/42 CEE. Sistemul de termoreglare incorporat, cu sonda externa si afisajul digital ofera o comunicare facila precum si o utilizare sigura. Centrala este proiectata pentru realizarea instalatiilor in cascada, oferind un randament maxim indiferent de conditii.