Afișez toate cele 6 rezultate

HWJ 20 L 202 – 4081527

Statia de alimentare cu apa de la Wilo este autoamorsanta iar domeniile acesteia de utilizare sunt diverse. Se poate intrebuinta pentru alimentarea cu apa, aspersare, irigatie si stropire dar si pentru alimentarea cu apa din fantani si rezervoare de adancime. Otelul inoxidabil din care este alcatuita rezista la coroziune, chiar si in perioadele mai lungi de inactivitate.

HWJ 20 L 203 – 4081528

Aceasta statie de alimentare cu apa are domenii de utilizare diverse. Ea poate fi folosita pentru irigatie si stropire, aspersare, alimentare cu apa din fantani si rezervoare aflate la adancime. Produsul este ideal pentru utilizarea in spatiile exterioare. Statia este confectionata din otel inoxidabil fiind capabila sa reziste coroziunii si deteriorarii.

HWJ 20 L 204 – 2531176

Modul centrifugal de pompare are o forma compacta cu un racord orizontal de aspiratie si unul vertical de refulare. Modulul de pompare este gata asamblat, pregatit pentru a fi racordat si cablat cu un cablu de 2 metri si o fisa de alimentare. Produsul este ideal pentru a fi utilizat in gradina sau pentru activitati de hobby.

HWJ 50 L 202 – 4081529

Statia de alimentare cu apa ofera o larga posibilitate de utilizare, cum ar fi: alimentarea cu apa, irigatie si stropire, aspersare, alimentarea cu apa din rezervoare aflate la adancime si fantani. Produsul este ideal pentru utilizarea in spatiile exterioare. Otelul inoxidabil este rezistent la coroziune si la uzura, chiar si dupa utilizari indelungate sau dupa perioade lungi de inactivitate.

HWJ 50 L 203 – 4081530

Statia de alimentare este confectionata din materiale calitative precum otelul inoxidabil, pentru a garanta rezistenta la coroziune si erodare. Aceasta poate diminua frecventa de pornire si evita socurile de presiune multumita vaselor de presiune cu membrana din dotare. Racordarea este electrica si hidraulica, cu o instalare usoara si sigura.

HWJ 50 L 204 – 2531177

Statia de alimentare de la Wilo este utilizata pentru alimentarea cu apa, irigatie si stropire, aspersare si alimentarea din fantani si rezervoare de adancime. Motorul cu flansa este confectionat din otel inoxidabil pentru a garanta o durabilitate indelungata. Veti beneficia de un comutator de protectie termica a motorului si un cablu de racordare cu stecher.