Afișez 1–12 din 49 de rezultate

Arata filtre

Tevi TECEfloor SLQ PE-RT tip 2 pentru incalzire prin pardoseala

Tevile de incalzire prin pardoseala sunt realizate in conformitate cu ultimele standarde germane ale calitatii DIN 16933/16834. Ele sunt realizate din PE-RT, avand o densitate mare si rezistenta imbunatatita la conditii inalte de presiune. Acestea sunt prevazute cu o bariera de oxygen la interior, fiind monitorizate si testate din punct de vedere al calitatii.

Tevi TECEfloor SLQ Pe-Xa pentru incalzire prin pardoseala

Tevi TECEfloor SLQ PE-Xa pentru incalzire prin pardoseala sunt produse confectionate din polietilena de o densitate sporita, reticulata chimic, cu peroxizi. Prin utilizarea acestei metode se asigura o degradare redusa in timp, in special atunci cand vine vorba de temperaturi inalte, excluzand posibilitatea propagarii fisurilor.

Tevi TECEfloor SLQ MDXc 5S pentru incalzire prin pardoseala

Tevile TECEfloor in 5 straturi pentu incalzire prin pardoseala sunt realizate din polietilena de o densitate medie, reticulata si foarte flexibila. Tevile sunt monitorizate cu strictete din punct de vedere calitativ, dar si al compatibilitatii cu celelalte elemente ale sistemelor de pardoseala.

Eurocon SLQ 3/4’’ nichelat

Acesta este un produs monitorizat si testat din punct de vedere calitativ dar si al compatibilitatii sale cu alte elemente ale sistemului de pardoseala. Se poate utiliza pentru imbinarea cu toate tipurile de tevi de incalzire prin pardoseala TECEfloor.

Niplu alama TECEfloor SLQ nichelat cu mansoane de presare

Niplul TECEfloor SLQ cu mansoane de presare se utilizeaza pentru imbinarea de tevi de tip MDXc, PE-XA si PE-Xc. Nu se poate utiliza la tevile cu insertie de aluminiu.

Rola izolatie (tacker) TECEfloor SLQ EPS 100

Rola de izolatie are o grosime de 10 mm, putand fi utilizata pentru montarea universala peste placa de izolatie. Aceasta este fabricata din polistiren expandat EPS, avand o conductibilitate termica ridicata, fiind rezistenta la compresiune si acoperita cu tesatura din fibra armata multicompozita.

Banda adeziva TECEfloor

Banda adeziva TECEfloor, prevazuta cu adeziv pe baza de solvent, este sensibila la presiune si rezistenta atat la temperaturi scazute cat si ridicate. Avand dimensiuni de 50 x 66mm, aceasta este hidroizolanta si impermeabila, fiind utlizata pentru operatiuni simple de mascare.

Tacker TECEfloor pentru dispunere cleme montaj 6 mm

Acest Tacker dispune de un design standard si este utilizat pentru dispunerea clemelor montaj de 6 mm grosime, cu lungimea de 40 sau 60 de mm. Fiind pliabil si ajustabil, acesta este usor de intrebuintat.

Clema TECEfloor (grosime 6 mm) pentru tevi Ø14-Ø20 mm

Clemele de montaj TECEfloor pot fi folosite cu diverse scule Tacker uzuale, acestea fiind disponibile in doua versiuni de dimensiuni: 40 si 60 de mm inaltime.

Rola izolatie (tacker) TECEfloor 10 plus

Rola de izolatie are o grosime de 10 mm, si este destinata pentru montarea universala peste placa de izolatie deja montata de catre client, sau, in cazul renovarilor, peste sapa existenta. Este rezistenta la compresiune de 10%, si acoperita cu o tesatura din fibra armata multicompozita. Disponibila in varianta cu o parte autoadeziva si cariolaj.

Placa cu nuturi TECEfloor SLQ 11 cu izolatie polisitren 11 mm

Placa cu nuturi TECEfloor are o izolatie termica pentru tevi TECE cu diametrul de 14-17 mm. Izolatia din polistiren are o grosime de 11 mm, fiind acoperita cu o folie dura din plastic negru. Aceasta este rezistenta la compresiune de 30 KN/m2.

Placa cu nuturi TECEfloor SLQ fara izolatie polistiren

Placa cu nuturi fara izolatie de polistiren pentru tevi de la TECEfloor este confectionata dintr-un material rezistent la compresiune, avand o durabilitate ridicata.