Afișez 1 - 12 din 49 de rezultate

Aditiv pentru sapa TECEfloor SLQ

Acest aditiv special se utilizeaza pentru amestecul cu sape de ciment. Produsul are rolul de a spori elasticitatea sapei si de a o face mai omogena, pentru a imbunatati in acelasi timp si transferul de caldura.

Banda adeziva TECEfloor

Banda adeziva TECEfloor, prevazuta cu adeziv pe baza de solvent, este sensibila la presiune si rezistenta atat la temperaturi scazute cat si ridicate. Avand dimensiuni de 50 x 66mm, aceasta este hidroizolanta si impermeabila, fiind utlizata pentru operatiuni simple de mascare.

Banda perimetrala TECEfloor SLQ

Aceasta banda adeziva este realizata din spuma de polietilena si are o parte adeziva utilizata pentru fixarea pe perete. Se poate lipi, de asemenea, si de placa suport, spre a preveni infiltrarea lichidului din sapa in izolatie.

Baza termostat DESIGN TECEfloor SLQ

Aceasta baza electronica pentru termostate poate fi montata atat in doza cat si aplicata pe perete. Este disponibila atat in varianta cu fir cat si in varianta radio wireless. O puteti folosi in combinatie cu alte 3 variante de capac de design TECEfloor.

Caseta distribuitor TECEfloor SLQ AP

Caseta distribuitor se utilizeaza pentru montarea distribuitoarelor, a actuatoarelor si a grupului de pompare si amestec TECEfloor. Este realizata din otel galvanizat vopsit intr-o culoare alba, si este prevazuta cu orificii laterale si un sistem de fixare pentru distribuitor.

Clema TECEfloor (grosime 6 mm) pentru tevi Ø14-Ø20 mm

Clemele de montaj TECEfloor pot fi folosite cu diverse scule Tacker uzuale, acestea fiind disponibile in doua versiuni de dimensiuni: 40 si 60 de mm inaltime.

Cronotermostat TECEfloor SLQ, programabil, pe fir, 230 V

Cronotermostatul TECEfloor programabil are afisaj digital LCD si sezor de sapa inclus. Acesta este programabil 7 zile/ 4 perioade de timp pe zi. Exista posibilitatea de control a temperaturii in functie de senzorul de sapa, de ambient sau combinat. Cronotermostatul nu poate fi folosit pentru instalatiile de racire. Dimensiune: 86 x 86 x 18 mm.

Curba conducatoare TECEfloor SLQ din plastic

Curba conducatoare TECEfloor SLQ este executata din material plastic, avand si functia de protectie a tevilor in zona distribuitorului. Produsul este rezistent la temperaturi inalte, avand o durabilitate crescuta.

Distribuitor TECEfloor SLQ RECTANGULAR

Distribuitorul TECEfloor tip bara, din inox, este complet echipat pentru utilizarea lui in instalatii de incalzire prin pardoseala. Datorita sectiunii de trecere mai mari, pierderile de presiuni sunt reduse. Acesta este dotat cu un aerisitor manual, o piesa de golire/ umplere, un sistem de fixare din plastic si o piulita hollander de 1''.

Eurocon SLQ 3/4’’ nichelat

Acesta este un produs monitorizat si testat din punct de vedere calitativ dar si al compatibilitatii sale cu alte elemente ale sistemului de pardoseala. Se poate utiliza pentru imbinarea cu toate tipurile de tevi de incalzire prin pardoseala TECEfloor.

Folie trasata fara aluminiu

Folia trasata far aluminiu este utilizabila pentru realizarea incalzirii prin pardoseala cu agent termic. Aceasta se va aseza peste placa de polistiren, unul din avantajele ei fiind capacitatea ei de a fi folosita cu placi de polistiren de diferite dimensiuni.

Grup amestec si pompare TECEfloor SLQ cu pompa electronica – 77450000

Pompa de circulatie electronica are un consum de energie redus, de clasa A. Camera patentata a pompei poate preveni orice posibilitate a blocarii rotorului din cauza depunerilor rezultate dupa perioadele lungi de stationare a pompei.