Afișez 1–12 din 26 de rezultate

Arata filtre

Baza termostat DESIGN TECEfloor SLQ

Aceasta baza electronica pentru termostate poate fi montata atat in doza cat si aplicata pe perete. Este disponibila atat in varianta cu fir cat si in varianta radio wireless. O puteti folosi in combinatie cu alte 3 variante de capac de design TECEfloor.

Termostat electronic TECEfloor SLQ pe fir, 230V

Termostatul electronic TECEfloor SLQ poate fi montat atat in doza cat si aplicat pe perete. Are un diametru de 55 de mm si poate comanda pana la 10 servomotoare.

Cronotermostat TECEfloor SLQ, programabil, pe fir, 230 V

Cronotermostatul TECEfloor programabil are afisaj digital LCD si sezor de sapa inclus. Acesta este programabil 7 zile/ 4 perioade de timp pe zi. Exista posibilitatea de control a temperaturii in functie de senzorul de sapa, de ambient sau combinat. Cronotermostatul nu poate fi folosit pentru instalatiile de racire. Dimensiune: 86 x 86 x 18 mm.

Unitate de comanda TECEfloor SLQ pentru termostat cu fir

La aceasta unitate de comanda TECEfloor SLQ se pot conecta maxim sase termostate de 320 V, respectv 12 servomotoare. Aceasta include un cablu electric si steker, si suruburi de montaj.

Unitate de comanda radio TECEfloor SLQ

La aceasta unitate de comanda radio TECEfloor SLQ se pot conecta intre 6 si 12 termostate radio si 14 servomotoare. Puterea maxima de functionare a unitatii de comanda este de 50 de W.

Servomotor TECEfloor SLQ 230V – 77490010

Servomotorul TECEfloor SLQ functioneaza pe circuit retur, avand o posibilitate de montare in orice pozitie de 306 de grade. Conexiunea la distribuitor se realizeaza prin intermediul unei piulite hollender robuste din alama nichelata. Produsul este 100% testat pentru a verifica etansarea si functionarea lui optima.

Curba conducatoare TECEfloor SLQ din plastic

Curba conducatoare TECEfloor SLQ este executata din material plastic, avand si functia de protectie a tevilor in zona distribuitorului. Produsul este rezistent la temperaturi inalte, avand o durabilitate crescuta.

Termostat de camera TECEfloor RT-A, analog

Termostatul de camera electronic este disponibil atat pentru montajul in doza, incastrat, cat si pentru montarea directa pe perete. Controlul temperaturii se realizeaza prin intermediul rotitei, carcasa fiind din plastic de culoare alb pur.

Termostat de camera TECEfloor RT-D, cu afisaj LCD

Termonstatul de camera din gama TECEfloor permite controlul temperaturii prin intermediul rotitei din dotare, putand fi instalat atat in doza, incastrat, cat si direct pe perete. Dispune de un mod de operare selectabil si poate functiona pentru maxim 5 sau 10 servomotoare a 3 W.

Termostat radio wireless TECEfloor SLQ RTF-A, analog

Termostatul de camera wireless pentru incalzire/racire are o frcventa de 868 MHz. Acesta se poate monta in doza sau pe perete, fiind disponibil intr-o culoarea alba, incluzand in doatare si bateriile AAA. Model RTF-A.

Termostat de camera wireless TECEfloor RTF-D, cu afisaj LCD

Termostatul de camera wireless pentru incalzire/racire,functioneaza la o frecventa de 868 MHz, fiind disponibil pentru pentru montaj in doza, incastrat, sau direct pe perete. Controlul temperaturii se realizeaza prin rotita din dotare, putand fi utilizat pentru maxim 5 sau 10 servomotoare a 3 W. Produsul este de culoare alba si include doua baterii AAA.

Unitate de comanda TECEFloor WLM3-1BA STANDARD cu comunicatie Modbus – 77840041

Aceasta unitate de comanda ofera posibilitatea conectarii la un senzor de punct de roua, dispunand in acelasi timp de un releu pompa si un releu de comanda pentru pompa de circulatie si cazan. Exista posibilitatea de comanda a 8 zone, aparatul avand o sarcina maxima admisa de 10 A. Optional, exista posibilitatea de acces remote prin IOS, Android sau Windows.