Afișez 1 - 12 din 26 de rezultate

Baza termostat DESIGN TECEfloor SLQ

Aceasta baza electronica pentru termostate poate fi montata atat in doza cat si aplicata pe perete. Este disponibila atat in varianta cu fir cat si in varianta radio wireless. O puteti folosi in combinatie cu alte 3 variante de capac de design TECEfloor.

Cronotermostat TECEfloor SLQ, programabil, pe fir, 230 V

Cronotermostatul TECEfloor programabil are afisaj digital LCD si sezor de sapa inclus. Acesta este programabil 7 zile/ 4 perioade de timp pe zi. Exista posibilitatea de control a temperaturii in functie de senzorul de sapa, de ambient sau combinat. Cronotermostatul nu poate fi folosit pentru instalatiile de racire. Dimensiune: 86 x 86 x 18 mm.

Curba conducatoare TECEfloor SLQ din plastic

Curba conducatoare TECEfloor SLQ este executata din material plastic, avand si functia de protectie a tevilor in zona distribuitorului. Produsul este rezistent la temperaturi inalte, avand o durabilitate crescuta.

Modul de acces PC/Smartphone TECEFloor FMS – 77840059

Modulul de acces este compatibil cu o gama larga de PC-uri si Smartphone-uri, fiind compact si usor de utilizat. Produsul este realizat la standarde inalte de calitate, pentru o functionalitate simplificata dar performanta indiferent de situatie.

Receptor semnal wireless TECEFloor WLRC3 – 77840053

Acest produs este special conceput pentru a capta si amplifica semnalul wireless. Dimensiunile sale compacte si culoarea alba, neutra, il recomanda pentru instalarea si utilizarea in orice tip de locuinta.

Senzor de sapa TECEfloor – 77410050

Produsul acesta este un sezor de sapa din gama de produse TECEfloor, utilizat pentru termostatele TECEfloor RT-D control.

Senzor de temperatura exterioara TECEFloor WLOC3 – 77840056*

Senzorul de temperatura exterioara se monteaza in exteriorul casei, masurand gradele date de conditiile climatice si regland temperatura sistemului de incalzire in functie de acestea. Reglajul temperaturii climatice garanteaza un nivel sporit de confort.

Senzor de temperatura interioara TECEFloor WLCT3 cu comunicatie Modbus

Acest senzor al temperaturii interioare dispune de un ecran LCD si este capabil de a controla pana la 14 zone. Este programabil cu 2 sau 4 temperaturi si are intrare pentru senzorul de sapa, incluzand setari speciale pentru control radiator, ACM sau incalzire in 2 trepte.

Senzor de temperatura interioara TECEFloor WLDT3 cu comunicatie Modbus

Senzorul pentru monitorizarea temperaturii interioare din gama TECEfloor este dotat cu un ecran LCD si poate controla pana la 14 zone. Selectorul de functii are urmatoarele controale: Auto/Confort/Noapte/Off, iar conexiunea aparatului se realizeaza atat cu fir cat si wireless.

Senzor de temperatura interioara TECEFloor WLTA3 Standard cu comunicatie Modbus

Senzorul pentru masurarea temperaturii interioare TECEfloor WLTA3 ofera posibilitatea ajustarii setpoint ± 4°C, avand conexiunea atat cu fir cat si wireless.

Senzor de temperatura interioara TECEFloor WLTD3 cu comunicatie Modbus

Senzorul de temperatura interioara ofera o gama diversa de functii precum: Confort/Auto/Noapte/Off oferite de selectorul incorporat. Aveti posibilitatea ajustarii setpoint ± 4°C si un senzor spa inclus. In plus, conexiunea produsului se poate realiza atat cu fir cat si wireless.

Senzor de temperatura interioara TECEFloor WLTM 3 cu comunicatie Modbus

Senzorul TECEfloor WLTM3 este utilizat drept punct de masura a temperaturii din camera si dispune de un selector de functii Auto/Confort/Noapte/Off. Mai mult, posibilitatea de ajustare setpoint ± 4°C si conexiunea cu fir sau wireless fac acest produs extrem de fiabil.