Afișez toate cele 4 rezultate

Caseta distribuitor TECEfloor SLQ AP

Caseta distribuitor se utilizeaza pentru montarea distribuitoarelor, a actuatoarelor si a grupului de pompare si amestec TECEfloor. Este realizata din otel galvanizat vopsit intr-o culoare alba, si este prevazuta cu orificii laterale si un sistem de fixare pentru distribuitor.

Distribuitor TECEfloor SLQ RECTANGULAR

Distribuitorul TECEfloor tip bara, din inox, este complet echipat pentru utilizarea lui in instalatii de incalzire prin pardoseala. Datorita sectiunii de trecere mai mari, pierderile de presiuni sunt reduse. Acesta este dotat cu un aerisitor manual, o piesa de golire/ umplere, un sistem de fixare din plastic si o piulita hollander de 1''.

Grup amestec si pompare TECEfloor SLQ cu pompa electronica – 77450000

Pompa de circulatie electronica are un consum de energie redus, de clasa A. Camera patentata a pompei poate preveni orice posibilitate a blocarii rotorului din cauza depunerilor rezultate dupa perioadele lungi de stationare a pompei.

Robinet cu bila din alamaTECEfloor SLQ prevazut cu termometru in manerul rotativ de actionare

Acest robinet din alama cu bila, este prevazut cu un termometru cu maner rotativ. Produsul include clipsuri de culoare rosie si albastra pentru marcarea circuitelor de tur si retur.