Afișez toate cele 5 rezultate

Arata filtre

Rola izolatie (tacker) TECEfloor SLQ EPS 100

Rola de izolatie are o grosime de 10 mm, putand fi utilizata pentru montarea universala peste placa de izolatie. Aceasta este fabricata din polistiren expandat EPS, avand o conductibilitate termica ridicata, fiind rezistenta la compresiune si acoperita cu tesatura din fibra armata multicompozita.

Placa cu nuturi TECEfloor SLQ 30-2 cu izolatie polistiren 30 mm

Placa cu nuturi TECEfloor dispune de o izolatie termica si fonica pentru tevi TECE. Grosimea izolatiei de polistiren este de 30 de mm, fiind acoperita cu o folie dura din plastic de culoare neagra. Placa are capacitatea de a reduce zgomotul cu pana la 28 de db.

Placa cu nuturi TECEfloor SLQ 11 cu izolatie polisitren 11 mm

Placa cu nuturi TECEfloor are o izolatie termica pentru tevi TECE cu diametrul de 14-17 mm. Izolatia din polistiren are o grosime de 11 mm, fiind acoperita cu o folie dura din plastic negru. Aceasta este rezistenta la compresiune de 30 KN/m2.

Placa cu nuturi TECEfloor SLQ fara izolatie polistiren

Placa cu nuturi fara izolatie de polistiren pentru tevi de la TECEfloor este confectionata dintr-un material rezistent la compresiune, avand o durabilitate ridicata.

Placa cu nuturi TECEfloor SLQ 20 cu izolatie polistiren 20 mm

Aceasta este o placa cu nuturi TECEfloor cu izolatie de polistiren pentru tevi TECE cu diametrul de16-17 mm. Grosimea izolatiei din polistiren este de 20 de mm, facand-o rezistenta la presiune si temperatura.