Afișez toate cele 5 rezultate

Placa cu nuturi TECEfloor SLQ 11 cu izolatie polisitren 11 mm

Placa cu nuturi TECEfloor are o izolatie termica pentru tevi TECE cu diametrul de 14-17 mm. Izolatia din polistiren are o grosime de 11 mm, fiind acoperita cu o folie dura din plastic negru. Aceasta este rezistenta la compresiune de 30 KN/m2.

Placa cu nuturi TECEfloor SLQ 20 cu izolatie polistiren 20 mm

Aceasta este o placa cu nuturi TECEfloor cu izolatie de polistiren pentru tevi TECE cu diametrul de16-17 mm. Grosimea izolatiei din polistiren este de 20 de mm, facand-o rezistenta la presiune si temperatura.

Placa cu nuturi TECEfloor SLQ 30-2 cu izolatie polistiren 30 mm

Placa cu nuturi TECEfloor dispune de o izolatie termica si fonica pentru tevi TECE. Grosimea izolatiei de polistiren este de 30 de mm, fiind acoperita cu o folie dura din plastic de culoare neagra. Placa are capacitatea de a reduce zgomotul cu pana la 28 de db.

Placa cu nuturi TECEfloor SLQ fara izolatie polistiren

Placa cu nuturi fara izolatie de polistiren pentru tevi de la TECEfloor este confectionata dintr-un material rezistent la compresiune, avand o durabilitate ridicata.

Rola izolatie (tacker) TECEfloor SLQ EPS 100

Rola de izolatie are o grosime de 10 mm, putand fi utilizata pentru montarea universala peste placa de izolatie. Aceasta este fabricata din polistiren expandat EPS, avand o conductibilitate termica ridicata, fiind rezistenta la compresiune si acoperita cu tesatura din fibra armata multicompozita.