Afișez toate cele 6 rezultate

Wilo HiDrainLift 3-24 – 4191678

Aceasta pompa pentru ape uzate se instaleaza la suprafata, putand fi intrebuintata pentru pomparea de apa uzata ce a fost epurata in prealabil. Modelul este foarte compact, putand fi utilizat pentru instalatia de apa sau sub cadita de dus. Aparatul are o functionare silentioasa, dispunand de un filtru cu carbune activ, pentru a oferi un confort ridicat al utilizatorilor.

Wilo HiDrainLift 3-35 – 4191679

Instalatia de pompare pentru ape uzate de la Wilo are o functionare automata si silentioasa, fiind pregatita pentru racordare sau montaj subteran, avand toate mecanismele de cuplare si de comanda necesare. Pompa dispune de trei posibilitati de racordare pentru dranarea cazii, dusului, chiuvetei, masinii de spalat vase sau masinii de spalat rufe. Optional, este disponibila si o alarma ce se poate conecta la retea.

Wilo HiDrainLift 3-37 – 4191680

Acest modul mic de pompare pentru ape uzate este destinat instalarii la suprafata, putand fi utilizat pentru pomparea apei uzate fara continut fecaloid si care a fost epurata in prealabil. Montarea acesteia se realizeaza rapid, in special datorita dimensiunii compacte. Functionarea pompei este silentioasa, oferind in acelasi timp si un consum redus de energie.

Wilo HiSewlift 3-35 – 4191677

Sistemul de pompare HiSewlift se utilizeaza pentru apa uzata care nu poate fi directionata catre sistemul de canalizare prin inclinatie naturala. Acesta ofera o instalare simpla in nisa, cu o functionare silentioasa si un filtru de carbune activ. Performanta acesteia este fiabila si consuma putina energie pentru evacuarea eficienta a apelor murdare.

Wilo HiSewlift 3-I15 – 4191675

Aceasta instalatie de pompare pentru apa uzata are o functionare automata si silentioasa, putand fi utilizata pentru racordare, avand toate mecanismele de cuplare si de comanda. Instalatia dispune de o pompa submersibila fiabila, o clapeta de retinere integrata, un filtru de carbune activ si stuturi de imbinare flexibile. Aceasta are un racord pentru WC cu picior, avand posibilitatea de racordare la chiuveta sau bideu.

Wilo HiSewlift 3-I35 – 4191674

Modulul de pompare ape uzate cu tocator se poate intrebuinta pentru apele uzate care au un continut de fecaloide si care nu pot fi conduse in sistemul de canalizare. HiSewlift are o executie extrem de mica, pentru o instalare simpla in nisa. Dispune de o functionare silentioasa si de un filtru de carbune, oferind un confort ridicat al utilizatorilor.