Afișez toate cele 4 rezultate

Daikin Altherma 3 H MT

Chintesența pompelor de căldură

Daikin Altherma 3 H MT reprezintă o investiție în confort și economii de energie. Această pompă de căldură aer-apă oferă încălzire, răcire și apă caldă instant - și utilizează mai puțină energie pentru toate acestea. Acest sistem este ideal pentru proprietarii de locuințe care doresc să-și modernizeze boilerul sau sistemul tradițional de încălzire utilizând o soluție mai ecologică și mai rentabilă.

Daikin Altherma 3 H MT ECH2O

Model cu rezervor de ACM ECH2O integrat Unitatea ECH2O vine cu un rezervor termic pentru apă caldă menajeră de 300 sau 500 l, care poate fi conectat la panouri solare termice. Acest model oferă o setare de răcire opțională.

Daikin Altherma 3 H MT F

Modelul cu rezervor de ACM integrat, din oțel inoxidabil O unitate compactă cu o amprentă la sol de numai 595 x 625 mm. Unitatea se conectează la un rezervor de 180 sau 230 l pentru a satisface necesarul de apă caldă menajeră și poate fi setată să funcționeze fie în modul răcire, fie în cel pe două zone.

Daikin Altherma 3 H MT W

Modelul de perete O unitate compactă care se combină cu un rezervor separat pentru a furniza apă caldă menajeră. Acest model oferă o funcție de răcire opțională.