Afișez 1 - 12 din 78 de rezultate

MTC 32F39.16/30 – 2081263

Pompa pentru ape uzate de la Wilo este complet submersibila cu tocator extern. Aceasta este utilizata pentru pomparea apelor murdare cu fecaloide dar si a apei murdare municipale sau industriale. Agregatul complet este realizat din fonta cenusie iar conducta de presiune cu refulare pe orizontala are racord cu filet sau cu flansa.

MTC 32F39.16/30Ex – 2081262

Pompa pentru ape uzate de la Wilo este complet submersibila cu tocator extern. Aceasta poate fi utilizata pentru pomparea apelor murdare cu fecaloide dar si a apei murdare municipale sau industriale. Agregatul complet este realizat din fonta cenusie iar conducta de presiune cu refulare pe orizontala are racord cu filet sau cu flansa.

MTC 32F49.17/66 – 2081265

Motorul pompei pentru ape uzate de la Wilo dispune de un control termic si camera cu separare de ulei. Cablul ei de conectare are o dimensiune de 10 m, etans longitudinal la apa. Toate agregatele sunt complet omologate, inclusiv pentru functionarea in medii ce prezinta un risc crescut de explozie.

MTC 32F49.17/66Ex – 2081264

Motorul pompei pentru ape uzate de la Wilo dispune de un control termic si camera cu separare de ulei. Cablul ei de conectare are o dimensiune de 10 m, etans longitudinal la apa. Toate agregatele sunt complet omologate, inclusiv pentru functionarea in medii ce prezinta un risc crescut de explozie.

MTC 32F55.13/66 – 2081267

Pompa submersibila pentru ape uzate este special confectionata cu un tocator extern pentru functionarea de durata. Aceasta se utilizeaza pentru pomparea de apa uzata cu fecaloide, pentru montarea imersata. Modelul robust este confectionat din fonta cenusie, avand etansare mecanica pe partea in care intra in contact cu fluidul.

MTC 32F55.13/66Ex – 2081266

Pompa submersibila pentru ape uzate este special confectionata cu un tocator extern pentru functionarea de durata. Aceasta se poate utiliza pentru pomparea de apa uzata cu fecaloide, pentru montarea imersata. Modelul robust este confectionat din fonta cenusie. De asemenea, prezinta o etansare mecanica pe partea in care intra in contact cu fluidul.

MTC 40F16.15/7 – 2081261

Pompa pentru ape uzate, complet submersibila, dispune de un tocator extern si se poate monta pe verticala pentru a pompa apele murdare fecaloide. Conducta de presiune cu refulare orizontala si motorul cu racord uscat fac din aceasta pompa un produc calitativ. Agregatele nu sunt omologate pentru a functiona in mediile ce prezinta risc de explozie.

MTC 40F16.15/7-A – 2081260

Pompa pentru ape uzate, complet submersibila, dispune de un tocator extern. Acesta se poate monta pe verticala pentru a pompa apele murdare fecaloide. Conducta de presiune cu refulare orizontala si motorul cu racord uscat fac din aceasta pompa un produc calitativ. Agregatele nu sunt omologate pentru a functiona in mediile ce prezinta risc de explozie.

Pompa standard de inalta eficienta cu rotor umed Atmos PICO 25/1-4 – 4209451

Pompa de inalta eficienta, reglata electronic. Acest tip de pompa este prevazuta cu rotor umed cu racord filetat si cu un motor sincron care este rezistent la curenti de blocare. Reglarea electronica cu care este dotata se afla integrata in randamentul pentru reglare continua a presiunii diferentiale. Pompa se poate utiliza in toate aplicatiile pentru incalzire sau climatizare. Modul de reglare se poate selecta in functie de tipul instalatiei de incalzire. Instalatia de incalzire poate fi un radiator sau instalatie de incalzire prin pardoseala.

Pompa standard de inalta eficienta cu rotor umed Atmos PICO 25/1-6 – 4209452

Pompa de inalta eficienta, cu reglare electronica. Pompa este prevazuta cu un rotor umed care dispune de un racord filetat. Motorul sincron care ii asigura functionarea optima este rezistent la curenti de blocare. Reglarea electronica este parte integrata a randamentului pentru reglare continua a presiunii diferentiale. Aceasta pompa se poate utiliza in toate aplicatiile de incalzire si climatizare, fie radiator, fie incalzire prin pardoseala.

Stratos PICO 15/1-4

Pompa cu reglaj electronic poate fi folosita in instalatii de incalzire si climatizare cu o temperatura de lucru cuprinsa intre +2°C si +110°C. Cu rotor umed cu racord de tip fiting si motor EC rezistent la curenti de blocare, pompa are o eficienta inalta verificata TÜV si functie de deblocare automata. Carcasa pompei se confectioneaza din fonta cenusie, rotorul din plastic (PP - 40% GF), axul din otel inoxidabil cu lagar de carbon impregnat cu metal.

Stratos PICO 15/1-6

Pompa are 2 moduri pentru optimizarea sarcinii, pentru presiunea diferentiala constanta sau variabila, care poate fi combinata cu functia de reglare Dynamic Adapt. Display-ul acesteia afiseaza consumul actual in watt si consumul cumulat in kW/h. Cu un consum minim de doar 3 W, modelul compat are un cuplu de pornire ridicat si rutina de aerisire in vederea aerisirii automate a camerei rotorului. Carcasa pompei se confectioneaza din fonta cenusie, rotorul din plastic (PP - 40% GF), axul din otel inoxidabil cu lagar de carbon impregnat cu metal.