Afișez 1 - 12 din 42 de rezultate

Pompa standard de inalta eficienta cu rotor umed Atmos PICO 25/1-4 – 4209451

Pompa de inalta eficienta, reglata electronic. Acest tip de pompa este prevazuta cu rotor umed cu racord filetat si cu un motor sincron care este rezistent la curenti de blocare. Reglarea electronica cu care este dotata se afla integrata in randamentul pentru reglare continua a presiunii diferentiale. Pompa se poate utiliza in toate aplicatiile pentru incalzire sau climatizare. Modul de reglare se poate selecta in functie de tipul instalatiei de incalzire. Instalatia de incalzire poate fi un radiator sau instalatie de incalzire prin pardoseala.

Pompa standard de inalta eficienta cu rotor umed Atmos PICO 25/1-6 – 4209452

Pompa de inalta eficienta, cu reglare electronica. Pompa este prevazuta cu un rotor umed care dispune de un racord filetat. Motorul sincron care ii asigura functionarea optima este rezistent la curenti de blocare. Reglarea electronica este parte integrata a randamentului pentru reglare continua a presiunii diferentiale. Aceasta pompa se poate utiliza in toate aplicatiile de incalzire si climatizare, fie radiator, fie incalzire prin pardoseala.

Stratos PICO 15/1-4

Pompa cu reglaj electronic poate fi folosita in instalatii de incalzire si climatizare cu o temperatura de lucru cuprinsa intre +2°C si +110°C. Cu rotor umed cu racord de tip fiting si motor EC rezistent la curenti de blocare, pompa are o eficienta inalta verificata TÜV si functie de deblocare automata. Carcasa pompei se confectioneaza din fonta cenusie, rotorul din plastic (PP - 40% GF), axul din otel inoxidabil cu lagar de carbon impregnat cu metal.

Stratos PICO 15/1-6

Pompa are 2 moduri pentru optimizarea sarcinii, pentru presiunea diferentiala constanta sau variabila, care poate fi combinata cu functia de reglare Dynamic Adapt. Display-ul acesteia afiseaza consumul actual in watt si consumul cumulat in kW/h. Cu un consum minim de doar 3 W, modelul compat are un cuplu de pornire ridicat si rutina de aerisire in vederea aerisirii automate a camerei rotorului. Carcasa pompei se confectioneaza din fonta cenusie, rotorul din plastic (PP - 40% GF), axul din otel inoxidabil cu lagar de carbon impregnat cu metal.

Stratos PICO 25/1-4

Pompa poate fi reglata usor in functie de tipul de instalatie de incalzire sau climatizare si poate fi folosita cu cele ale caror temperatura de lucru este cuprinsa intre +2°C si +110°C. Aceasta dispune de functie de deblocare automata, cuplu de pornire ridicat si cochilii termoizolante ca dotare de serie. Functioneaza automat la turatie redusa si are integrata protectie pentru motor si display LC cu meniu precis.

Stratos PICO 25/1-4-130

Pompa de circulatie se compune dintr-un rotor umed, fara intretinere, cu racord fiting si motor EC rezistent la curenti de blocare. Actionat de tehnologia ECM, aceasta economiseste pana la 90% energie, in comparatie cu o pompa nereglata. Prin reglaj electronic, aceasta asigura reglajul continuu al presiunii diferentiale. Poate fi folosita pentru toate instalatiile de incalzire si climatizare si reglat pentru tipul instalatiei de incalzire, fie ea cu radiatoare sau prin pardoseala.

Stratos PICO 25/1-6

Pompa de inalta eficienta cu reglaj electronic reprezina o modalitate precisa pentru controlul presiunii diferentiale si optimizarea sarcinii. Cu functie automata cu turatie redusa si protectie pentru motor integrata, aceasta asigura economisirea energiei si indica, prin coduri, functionarea si avaria. De regula, carcasa pompei se confectioneaza din fonta cenusie, rotorul din plastic (PP - 40% GF), axul din otel inoxidabil cu lagar de carbon impregnat cu metal.

Stratos PICO 25/1-6-130

Aceasta pompa poate fi utilizata in instalatii de climatizare sau de incalzire incepand de la o temperatura de +2 °C până la +110 °C. Una din particularitatile produsului este afisarea puterii actuale absorbite sau a numarului cumulat de kWh. Drept functii suplimentare amintim: modul de operare de revenire, blocarea tastelor pentru prevenirea accesului altor persoane precum si functia de resetare a sistemului.

Stratos PICO 25/1-6-RG

Aceasta pompa de circulatie va ajuta sa economisiti pana la 90% atunci cand vine vorba de energia electrica consumata, comparativ cu alte pompe. Consumul cumulat se afiseaza in kilowati/ora iar utilizarea pompei se poate realiza in instalatii de incalzire si climatizare de la +2 °C până la +110 °C. Produsul poate fi utilizat in instalatii de incalzire de orice tip, precum si in instalatii de aer conditionat sau instalatii de recirculare.

Stratos PICO 30/1-4

Pompa de inalta eficienta, reglata electronic, avand o functionare automata cu turatie redusa. Codurile de eroare indica functionalitatea si avaria sistemului, pentru un randament ridicat al produsului. Consumul este afisat in kilowatt-oră iar modul de reglare este selectabil in functie de tipul instalatiei de incalzire: prin pardoseala sau cu radiatoare.

Stratos PICO 30/1-6

Pompa de circulatie cu motor EC rezistent la curenti de blocare si cu un rotor umed, dotat cu racord de tip fiting. Fabricatia conform tehnologiei ECM ajuta la economisirea energiei pana la 90%, comparativ cu alte modele de pompe nereglate. Carcasa pompei este confectionata din fonta de culoare cenusie sau bronz, in functie de model. Rotorul este realizat din polipropilena iar axul din otel superior cu lagare de alunecare fabricate din carbon.

Yonos MAXO 100/0,5-12

Pompa reglabila se compune dintr-un rotor umed cu racord filetat sau cu flansa si motor EC cu reglare automata a turatiei. Poate fi folosita cu succes pentru toate aplicatiile de incalzire, racire, sau climatizare. Aceasta are carcasa confectionata din fonta cenusie, rotorul din plastic (PP - 50% GF), axul din otel inoxidabil cu lagar de carbon impregnat cu metal.