Afișez 1 - 12 din 20 de rezultate

Yonos MAXO 100/0,5-12

Pompa reglabila se compune dintr-un rotor umed cu racord filetat sau cu flansa si motor EC cu reglare automata a turatiei. Poate fi folosita cu succes pentru toate aplicatiile de incalzire, racire, sau climatizare. Aceasta are carcasa confectionata din fonta cenusie, rotorul din plastic (PP - 50% GF), axul din otel inoxidabil cu lagar de carbon impregnat cu metal.

Yonos MAXO 25/0,5-10

Pompa de circulatie este dotata cu un rotor umed, un motor EC cu reglare automata a turatiei si are un racord cu filet sau cu flansa. Se poate utiliza in domenii diverse, din care mentionam: circuite inchise de racire, instalatii de climatizare si instalatii industriale de recirculare. Cele trei trepte de turatie contribuie la o reglare facila, iar racordarea electrica este simplificata, datorita conectorului Wilo.

Yonos MAXO 25/0,5-12

Pompa de circulatie de tip Yonos, avand un rotor umed, motor EC cu reglare automata a turatiei si un racord cu flansa sau filetat. Se poate utiliza in domenii variate: instalatii industriale de recirculare, circuite inchise de racire sau instalatii de incalzire cu apa calda. Produsul are o conceptie simpla si compacta, oferind siguranta disponibilitatii datorita semnalizarii generale de avarie. Afisajul cu LED-uri contribuie la siguranta functionarii, semnalizand eventualele erori.

Yonos MAXO 25/0,5-7

Pompa de circulatie are un racord filetat sau cu flansa, precum si un rotor umed si un motor EC cu reglare automata a turatiei. Aceasta pompa se poate folosi in domenii diverse de activitate precum: circuite inchise de racire, instalatii de climatizare dar si instalatii industriale de recirculare. Afisajul cu LED-uri prezinta un avantaj, deoarece ofera transparenta completa atunci cand vine vorba de inaltimea nominala de pompare sau eventualele erori.

Yonos MAXO 30/0,5-10

Pompa de circulatie de o calitate superioara, dispunand de un rotor umed, un motor EC cu reglare automata a turatiei si un racord filetat sau cu flansa. Se poate utiliza in domenii variate de activitate, precum: circuite inchise de racire, instalatii de incalzire cu apa calda sau instalatii industriale de recirculare. Semnalizarea generala de avarie asigura siguranta functionarii instalatiei, iar produsul are o conceptie compacta pentru simplificarea utilizarii.

Yonos MAXO 30/0,5-12

Pompa de circulatie cu un domeniu larg de utilizare. Se potriveste atat la circuite inchise de racire si instalatii de incalzire cu apa calda cat si la instalatii industriale de recirculare. Produsul vine cu un rotor umed, un motor EC cu reglare automata a turatiei si un racord filetat sau cu flansa. Motorul sincron conform tehnologiei ECM asigura o reglare continua a presiunii diferentiate si un randament continuu al produsului.

Yonos MAXO 30/0,5-7

Pompa de inalta eficienta, avand un racord cu flansa sau filetat, un rotor umed si un motoc EC cu reglare automata a turatiei. Produsul dispune de o conexiune electrica cu stecher marca Wilo, precum si lampi de avarie pentru a semnaliza o eventuala avarie. Reglarea pompei este facila, datorita celor trei trepte de turatie, iar racordarea pompei este simplificata datorita conectorului Wilo.

Yonos MAXO 40/0,5-12

Pompa de circulatie este realizata din fonta cenusie, avand un rotor umed realizat din plastic si armat cu fibra de sticla. Axul pompei este din otel inoxidabil si carbon impregnat cu metal. Materialele de o calitate superioara asigura o buna functionalitate a pompei pe termen indelungat. Pompa se poate utiliza in domenii diverse, precum instalatii de incalzire cu apa calda sau circuite inchise de racire. Cele trei trepte de turatie asigura o reglare facila iar conceptia compacta ofera simplicitate manevrarii.

Yonos MAXO 40/0,5-16

Pompa de circulatie functioneaza pe baza unui motor EC cu reglare automata a turatiei. Realizata din fonta cenusie, cu un rotor umed racordat cu flansa sau filet, din plastic si armat cu fibra de sticla. Convertizorul de frecventa asigura reglarea turatiei in trei trepte, pentru o buna functionare. Eventualele erori sunt semnalate prin intermediul afisajului cu LED-uri, pentru o transparenta completa in timpul functionarii.

Yonos MAXO 40/0,5-4

Produs de inalta eficienta, reglat electronic, avand un rotor umed, racord filetat sau cu flansa si un motor EC cu reglare automata a turatiei acestuia. Afisajul cu LED-uri asigura transparenta in ceea ce priveste inaltimea nominala de pmpare, treapta de turatie sau eventualele erori ce pot aparea in timpul functionarii. Produsul are incorporata semnalizarea de avarie, pentru a garanta siguranta disponibilitatii instalatiei.

Yonos MAXO 40/0,5-8

Rotorul umed racordat cu flansa sau filet, precum si motorul EC cu reglare automata recomanda acest produs utilizarii sale in domenii diverse. Se poate intrebuinta atat in cirucite inchise de racire cat si in instalatii de incalzire cu apa calda de toate tipurile. Afisajul cu LED-uri garanteaza siguranta si transparenta in ceea ce priveste treapta de turatie, inaltimea nominala de pompare sau eventualele erori ce pot aparea. Conceptia produsului este simpla si compacta, asigurand simplicitatea functionarii.

Yonos MAXO 50/0,5-12

Pompa de inalta calitate, cu rotor umed cu motor sincron actionat de tehnologia ECM poate fi utilizata pentru toate aplicatiile de incalzire, aerisire si climatizare. Cu 3 trepte de turatie, poate fi reglata pentru optimizarea sarcinii la presiune diferentiala constanta sau variabila. Carcasa este confectionata din fonta cenusie, rotorul din plastic (PP - 40% GF) armat cu fibra de sticla, axul din otel inoxidabil cu lagar de carbon impregnat cu metal.