Afișez toate cele 11 rezultate

Yonos PICO 15/1-4

Pompa de circulatie cu rotor umed cu racord filetat functioneaza pe baza tehnologiei ECM si dispune de reglare electronica integrata a randamentului pentru controlul presiunii diferentiale. Carcasa este confectionata din fonta cenusie, rotorul din polipropilena, iar axul din otel superior cu lagare de carbon impregnat cu metal. Poate fi folosit pentru toate instalatii de incalzire cu apa calda, instalatii de aer conditionat sau industriale de recirculare.

Yonos PICO 15/1-6

Pompa de circulatie cu rotor umed cu racord tip fiting si motor EC, este rezistenta la curenti de blocare. Aceasta are integrat si reglajul electronic al puterii si poate fi utilizata in instalatii de incalzire cu apa calda, de aer conditionat sau cele industriale de recirculare. Carcasa este confectionata din fonta cenusie, rotorul din plastic (PP - 40% GF), axul din otel inoxidabil cu lagar de carbon impregnat cu metal.

Yonos PICO 25/ 1-8-30

Pompa cu racord tip fiting, avand un rotor umed si un motor EC rezistent la curenti de blocare. Domeniile sale de utilizare variaza de la instalatii de aer conditionat, instalatii industriale de reciclare si instalatii de incalzire cu apa calda. Din particularitatile produsului amintim indicatorul cu LED pentru reglarea valorii impuse si sistemul de racordare fara scule.

Yonos PICO 25/1-4

Pompa de circulatie cu rotor filetat cu racord filetat, motor sincron si reglare electronica integrata a randamentului poate fi utilizata pentru toate aplicatiile de incalzire si climatizae. In functie de tipul instalatiei de incalzire poate fi reglata pentru radiatoare sau pardoseala. Cu un consum minim de doar 4 W, este dotata si cu functiile de deblocare automata si de aerisire a camerei rotorului.

Yonos PICO 25/1-4-130

Cu racordare electrica fara scule, pompa de circulatie cu rotor umed cu racord filetat si motor EC poate fi utilizat pentru aplicatiile de incalzire si climatizare. Poate fi reglata pentru optimizarea sarcinii in cazul presiunii diferentiale constanta sau variabila si dispune de protectie pentru motor integrata. Carcasa este confectionata din fonta cenusie, rotorul din plastic (PP - 40% GF), axul din otel inoxidabil cu lagar de carbon impregnat cu metal.

Yonos PICO 25/1-6

De inalta eficienta, pompa cu rotor umed cu racord filetat si motor sincron este rezistenta la curenti de blocare si asigura cuplu de pornire ridicat. Aceasta poate fi folosita impreuna cu aplicatiile de incalzire cu radiatoare sau prin pardoseala, precum si cu cele de climatizare. Carcasa este confectionata din fonta cenusie, rotorul din plastic (PP - 40% GF), axul din otel inoxidabil cu lagar de carbon impregnat cu metal.

Yonos PICO 25/1-6-130

Dispunand de rotor umed cu racord filetat si motor rezistent la curentii de blocare, pompa este una de inalta eficienta. Asigura functia de reglare a a presiunii diferentiale si dispune de afisaj cu leduri pentru reglarea valorii nominale. Carcasa este confectionata din fonta cenusie, rotorul din polipropilena (PP - 40% GF), axul din otel inoxidabil cu lagar de carbon impregnat cu metal.

Yonos PICO 25/1-8

Pompa de circulatie, dotata cu un motor umed cu racord de tip fiting. Motorul EC este rezistent la curenti de blocare si reglajul electronic al puterii este integrat. Aceasta pompa se poate folosi atat in instalatii de incalzire cu apa calda cat si in instalatii de aer conditionat si instalatii industriale de recirculare. Cateva din particularitatile produsului sunt: racordarea electrica fara scule si functia unica de aerisire.

Yonos PICO 30/1-4

Pompa cu o inalta eficienta, WILO Yonos PICO se regleaza electronic si dispune de un motor umed cu un racord filetat. Afişajul cu leduri ajuta la reglarea valorii nominale si afisarea consumului curent in wati. Se poate utiliza in instalatii de incalzire cu apa calda de orice tip, la instalatii industriale de recirculare dar si in instalatii de aer conditionat.

Yonos PICO 30/1-6

Pompa de circulatie Yonos PICO este dotata cu un motor EC rezistent la curenti de blocare si un rotor umed cu racord de tip fiting. Una din particularitatile care se remarca la acest produs este reglarea facila la inlocuirea unei pompe standard, fara reglaj cu trepte preselectabile. Cuplul de pornire este si el foarte ridicat, pentru a garanta o pornine sigura a pompei de fiecare data cand aceasta este pusa in functiune.

Yonos PICO 30/1-8

Pompa de circulatie are un racord filetat sau cu flansa, precum si un rotor umed si un motor EC cu reglare automata a turatiei. Aceasta pompa se poate folosi in domenii diverse de activitate precum: circuite inchise de racire, instalatii de climatizare dar si instalatii industriale de recirculare. Afisajul cu LED-uri prezinta un avantaj, deoarece ofera transparenta completa atunci cand vine vorba de inaltimea nominala de pompare sau eventualele erori.