Afișez 1 - 12 din 100 de rezultate

Calorifer Alatherm

Alatherm este un calorifer de tip port prosop, care poate fi conectat atat la instalatia de incalzire cat si la cea de apa menajera. Acesta se poate roti la 180˚, lucru care ii confera o fiabilitate ridicata, incadrandu-se chiar si in spatii mai restranse. Este disponibil in doua modele si in varianta cromata din alama.

Calorifer Ares

Caloriferele Ares reusesc sa imbine intr-un mod excelent atat utilitatea cat si confortul termic. Aspectul discret si elegant se va armoniza intotdeauna cu orice tip de mobilier, de aceea Ares este indicat atat pentru bucatarie cat si pentru baie.

Calorifer Ares Cromat

Ares Cromat este o noua versiune cromata a modelului Ares. Acesta este o inspiratie inovativa pentru un calorifer esential, facand Ares Cromat alegerea potrivita pentru locuinta dumneavoastra. Acest radiator este disponibil si in versiunea cu prindere de 50 de mm.

Calorifer Arpa

Cu un stil sobru si lejer, caloriferele Arpa din otel sunt o versiune moderna si atractive utilizate pentru incalzire. Datorita structurii sale realizate din tuburi din otel, caloriferele Arpa se fac remarcate in orice ambient.

Calorifer Arpa 2

Radiatoarele Arpa ofera un stil sobru si lejer, putand fi utilizate pentru orice tip de ambient, oferindu-i acestuia un plus de personalitate. Acestea sunt disponibile intr-o gama dimensionala variata, incepand de la 520 mm pana la 2520 mm, avand intre 4 si 40 de elementi, in numar par.

Calorifer Arpa Cromat

Prin constructia lor, radiatoarele Arpa Cromat reusesc sa scoata in eidenta design-ul incaperilor in care sunt pozitionate. Prin constructia lor simpla si sobra, acestea reprezinta alegerea ideala pentru orice tip de locuinta sau design interior.

Calorifer Baia

Caloriferul Baia este un port prosop cu linii moderne si rotunjite, conferindu-i un aspect placut. Profilul cu tuburi subtiri si incurbate ii confera caloriferului un profil nou si rafinat, fiind adecvat oricarui tip de spatiu.

Calorifer Bella

Bella este un port prosop realizat din inox, avand forme clasice si rotunjite, fiind special conceput pentru a putea fi incadrat in orice tip de baie. Cromatica sa placuta si neutra il fac sa armonizeze cu orice tip de design.

Calorifer Duna

Duna este un calorifer de tip port prosop cu linii moi si rotunjite. Particularitatile creative se combina in mod armonios cu detaliile tehnologice. Lipsa unghiurilor il confera un plus de gratie, iar tuburile eliptice curbate se potriveste pana si celor mai exigente cerinte.

Calorifer Filo

Numarul de produse Irsap se completeaza prin introducerea in gama a caloriferului Filo. Acesta se integreaza perfect atat cu alte elemente decorative cat si in spatiul unei case sau a unui birou. Principala caracteristica a acestui radiator este diametrul fin al tuburilor, care ofera un design lejer si atragator.

Calorifer Filo Cromat

Aspectul tanar si dinamic al acestui calorifer ii ofera posibilitatea de a se potrivi in orice tip de ambient. Acest lucru face din Filo Cromat o solutie fiabila pentru oricine doreste sa isi puna in evidenta propriile gusturi.

Calorifer Flauto

Flauto este un incalzitor pentur prosoape, al carui design aminteste de semnele modernitatii. Sobru si elegant, acesta este optim in serviciile pe care le ofera. Daca doriti un radiator pentr incalzirea baii, atunci Flauto este cu siguranta alegerea ideala.