Afișez 1–12 din 54 de rezultate

Arata filtre

Calorifer Tesi 2

Radiatoarele marca Tesi 2 prezinta un design modern, cu forme rotunjite, pentru a reduce la minim riscul provocarii acidentelor. Din acest motiv, aceste radiatoare pot fi utilizate in birouri, scoli, spitale dar si in localuri publice.

Calorifer Tesi 3

Radiatoarele Tesi 3 lucreaza la o presiune de pana la 8 bari, temperatura maxima admisa fiind de 95 de grade. Acestea vin intr-o gama larga de culori si suprafete ce se pot realiza la comanda. Design-ul lor modern si elegant le face ideale pentru integrarea in orice tip de spatiu.

Calorifer Tesi 4

Termomobilierul Tesi 4 este unul dintre cele mai elegante si mai functionale sisteme de incalzire al incaperilor. Dispuneti de o gama larga de culori personalizate, din care puteti alege ce vi se potriveste. Indiferent de alegerea facuta, Tesi 4 se va potrivi cu orice tip de interior.

Calorifer Tesi 5

Riscul accidentelor este redus la minimum prin intermediul design-ului rotunjit al radiatoarelor de tip Tesi 5. Pe langa design-ul modern si elegant, dispuneti si de o gama cromatica larga din care puteti alege ceea ce va reprezinta.

Calorifer Tesi 6

Structura tubulara realizata din otel permite acestor radiatoare sa foloseasca in mod optim energia termica, garantand un randament elevat comparativ cu alte tipuri de radiatoare. Datorita gamei vaste de dimensiuni de care dispune, produsul ofera, de asemenea, o modularitate extraordinara.

Calorifer Tesi Interaxe Fonta

Aceasta gama de produse va aduce o solutie optima in cazul restructurarilor de locuinte care nu au un grad ridicat de invaziune. Gama Tesi vine cu masuri specifice pentru a inlocui caloriferele din fonta. Dispuneti de o varietate mare de dimensiuni, din care puteti alege conform nevoilor dumneavoastra.

Calorifer Tesi Interaxare Aluminiu

Radiatoarele din aceasta gama sunt folosite in cadrul lucrarilor de recuperare si reconditionare ale vechilor instalatii. Prin design-ul si cromatica lor unice, aceste radiatoare reprezinta alegerea ideala pentru orice tip de locuinta, birou, spital sau chiar scoala.

Calorifer Sax

Gama de produse SAX pastreaza o linie svelta a produsului, raspunzand tendintei moderne a profilului triunghiular. Datorita modularitatii elementelor de incalzire, veti satisface orice cerinta calorica. Inaltimile radiatoarelor variaza de la 500 mm la 2000 mm, avand de la 4 la 40 de elementi, in numar par.

Calorifer Sax 2

Sax 2 este versiunea cu 2 randuri de tuburi. Acest design este special conceput pentru mediile care necesita un randament termic mult mai ridicat. Inaltimea radiatoarelor variaza intre 500 si 2000 de mm, iar elementii sunt de la 4 la 40, in numar par. Radiatoarele Sax sunt versatile, putand fi instalate atat orizontal cat si vertical.

Calorifer Arpa

Cu un stil sobru si lejer, caloriferele Arpa din otel sunt o versiune moderna si atractive utilizate pentru incalzire. Datorita structurii sale realizate din tuburi din otel, caloriferele Arpa se fac remarcate in orice ambient.

Calorifer Piano

Radiatoarele ornamentale marca Piano sunt realizate din tuburi plate de otell, cu o imbinare perfecta si de calitate. Gama dimensionala este vasta, ceea ce face din Piano un calorifer flexibil. Inaltimea este cuprinsa intre 520 si 2520 mm, avand intre 4 si 30 de elementi, in numar par.

Calorifer Piano 2

Caloriferele oramentale din gama Piano prezinta un raport perfect intre eleganta, calitate si linearitate. Acest motiv le face perfecte pentru orice tip de locuinta, local sau institutie. Acestea au o gama cromatica variata, precum si dimensiuni pornind de la 520 pana la 2520 mm, pentru a satisface cat mai multe necesitati.