Afișez 1 - 12 din 23 de rezultate

Radiator SANICA COMPACTA 11PK 300X400-3000

Radiatoarele Sanica prezinta o eficienta termica si o durabilitate ridicata, fiind in acelasi timp accesibile la pret. Radiatoarele Sanica tip 11 prezinta un singur panou cu lamele de convectie si se remarca prin raportul lor de pret/performanta, design-ul simplu si elegant si fiabilitatea ridicata.

Radiator SANICA COMPACTA 11PK 400X400-2000

Radiatoarele Sanica sunt realizate din otel avand o tabla de 1.2 mm. Suprafata le este vopsita in alb prin procesul de cataforeza. Sunt tratate impotriva ruginei si dispun de un convector termic destinat dispararii caldurii pe suprafete marite.

Radiator SANICA COMPACTA 11PK 600X400-2000

Radiatoarele Sanica se caracterizeaza prin presiunea de operare de 7.7 bari si o temperatura maxima de operare de 120 grade. Avand un panou de lamele de convectie unic, se prezinta printr-un design simplu. Eficienta termica si durabilitatea pentru acest tip de radiatoare sunt ridicate.

Radiator SANICA COMPACTA 11PK 750X400

Radiatoarele Sanica au ca si caracteristici principale durabilitatea termica si eficienta termica. Existenta unui panou de lamele de convectie unic si a unui convector termic contribuie la mentinerea acestor doua caracteristici.

Radiator SANICA COMPACTA 22PKKP 300X400-3000

Radiatoarele marca Sanica sunt o combinatie perfecta de performanta tehnica si design atractiv, fiind produse de inalta tehnologie pentru a va putea oferi cel mai bun confort termic. Radiatorul este protejat printr-o metoda speciala pentru a-l feri impotriva coroziunii externe si pentru a-i mari durabilitatea, garantand ca acesta isi va pastra culoarea uniforma o perioada indelungata.

Radiator SANICA COMPACTA 22PKKP 400X400-3000

Designul simplu si atractiv precum si performanta tehnica fac ca radiatoarele Sanica sa fie produse de inalta tehnologie ce va pot oferi un confort termic optim. Acestea sunt protejate printr-o metoda specifica impotriva coroziunii, una dintre caracteristicile cele mai relevante fiind durabilitatea.

Radiator SANICA COMPACTA 22PKKP 600X400-3000

Radiatoarele Sanica au un design atractiv si simplu. Prin procesul de cataforeza acestea sunt vopsite in alb, fiind potrivite oricarui tip de incapere. Coroziunea datorata aparitiei ruginei este un aspect prevenit prin tratamentele impotriva acesteia. Performanta tehnica este unul dintre cele mai importante caracteristici.

Radiator SANICA COMPACTA 22PKKP 750X400

Designul radiatoarelor Sanica este unul simplu si atractiv. Sunt vopsite in alb, motiv pentru care sa potrivesc oricarei incaperi. Acestea sunt construite din otel, aspect care contribuie la eficienta termica ridicata si la durabilitatea acestora.

Radiator SANICA COMPACTA 33PKKPKP 300X400-2000

Radiatoarele marca Sanica, folosite pentru incalzirea spatiului de locuit, au un model clasic, prevazut cu o grila a radiatorului superior, precum si doua panouri de incalzire. Materialul folosit pentru realizarea acestora este foaia din otel, pentru a garanta durabilitatea indelungata. Culoarea de baza a acestor radiatoare este alb RAL 9010, insa la comenzi mai mari, culoarea se poate modifica pentru a se potrivi cu spatiul in care urmeaza a fi montate.

Radiator SANICA COMPACTA 33PKKPKP 400X400-2000

Radiatorele Sanica se prezinta cu un design clasic, simplu fiind prevazute cu o grila pentru radiatorul superior si doua panouri pentru incalzire. Acestea sunt realizate din otel, un material ce se caracterizeaza prin durabilitate. Culoarea in care acestea sunt vopsite este albul insa in cazul unor comenzi mai mari aceasta poate fi modificata in asa fel incat sa se potriveasca cu spatiul in car vor fi montate.

Radiator SANICA COMPACTA 33PKKPKP 600X400-2000

Radiatoarele Sanica datorita materialului din care sunt realizate si a tratamentului impotriva coroziunii si a ruginei sunt printre cele mai durabile produse generatoare de confort termic ridicat. Eficienta lor se datoreaza si convectorului termic cu care sunt dotate si care genereaza caldura pe suprafete ample.

Radiator SANICA COMPACTA 33PKKPKP 750X400

Materialul din care sunt constituite radiatoarele Sanica precum si tratamentul impotriva ruginei le fac sa fie printre cele mai durabile produse care genereaza un confort termic ridicat. Convectorul termic cu care sunt dotate isi indeplineste cu succes rolul de a genera caldura pe suprafete ample.