Afișez 1 - 12 din 176 de rezultate

„Regumaq X-30 “ – fara racord pentru circuitul de recirculare

Statie utilizata pentru pomparea apei calde menajere. Apa calda este preparata in momentul in care este nevoie de ea, instant. Turatia pompei de recirculare de pe circuitul de incalzire este reglatain fucntie de temperatura si debitul apei. Este doata cu un schimbator de caldura ce poate fi brazdat cu cupru sau inox.

„Regumaq X-80“

Statie utilizata pentru pregatirea apei calde menajere. Prepararea apei poate avea loc instant, in momentul in care aveti nevoie de ea. Turatia pompei de recirculare de pe circuitul de incalzire poate fi reglata in functie de temperatura si debitul apei calde. Statia poate fi brazdata cu nichel sau cupru.

„Regumaq XH“ – 1381042

Statie de pompare folosita in prepararea apei calde menajere instant. In functie de debitul pe care apa il are pe circuit poate fi reglata turatia pompei de recirculare existenta pe circuitul de incalzire, precum si debitul volumic. Schimbatorul de caldura cu care este dotata corespunde cu cerintele directivei europene cu privire la echipamentele sub presiune.

„Regumaq XZ-30“ – cu racord pentru circuitul de recirculare

Statie folosita pentru prepararea apei calde menajere. Apa calda este preparata instanta, in momentul in care este necesara. Se poate regla turatia pompei de recirculare existenta pe circuitul de incalzire in functie de temperatura si debitul apei. Statia este prevazuta cu un schimbator de caldura brazdat fie cu cupru sau cu inox.

„Regumat M3-130“ DN 25 – circuit cu temperatură variabilă

Statie de pompare care este prevazuta cu un grup de armaturi destinate sa faciliteze racordarea cazanului la instalatie. In grupul de armaturi sunt prezenti doi robineti sferici ai caror corp si tija sunt din alama cu o garnitura inelara dubla. Ventilul de amestec cu trei cai este format din corp, capac, miex de reglare si arborele ventilului prevazut cu o garnitura inelara dubla precum si un actuator cu cablu de 2,2 m lungime.

„Regumat M3-180“ cu robinet sferic pentru pompa/ termoizolatie universala DN 32 – circuit cu temperatura variabila

Statie de pompare care este prevazuta cu un grup de armaturi ce ajuta la racordarea cazanului la instalatie. Grupul cuprinde o serie de elemente care asigura buna functionalitate a statie si anume: un dispozitiv de izolare, doi robineti sferici, doua termometre, o teava de legatura dotata cu ventil de sens, un ventil de amestec cu trei cai si servomotor.

„Regumat M3-180“ DN 25 – cu robinet sferic pentru pompa – circuit cu temperatură variabila

Statie de pompare cu grup de armaturi care sa asigure racordarea cazanului la instalatie. Grupul este compus dintr-o serie de elemente care asigura durabilitate si rezistenta. Doi robineti sferici si doua termometre se regasesc intr-un dispozitiv de izolare, un suport de perete care sa faciliteze asezarea, o teava de legatura pentru sustinere, termoizolatie pentru protectie si un ventil de ameste cu trei cai si servomotor.

„Regumat M3-180“ DN 32 – circuit cu temperatură variabilă

Statie de pompare care este prevazuta cu un grup de armaturi ce ajuta la racordarea cazanului la instalatie. Grupul cuprinde o serie de elemente care asigura buna functionalitate a statie si anume: un dispozitiv de izolare, doi robineti sferici, doua termometre, o teava de legatura dotata cu ventil de sens, un ventil de amestec cu trei cai si servomotor.

„Regumat M3-180” – circuit cu temperatura variabila

Statie de pompare cu grup de armaturi care sa asigure racordarea cazanului la instalatie. Grupul este compus dintr-o serie de elemente care asigura durabilitate. Doi robineti sferici si doua termometre se regasesc intr-un dispozitiv de izolare.Un suport de perete faciliteaza asezarea, o teava de legatura pentru sustinere, termoizolatie pentru protectie si un ventil de ameste cu trei cai si servomotor asigura rezistenta dispozitivului.

„Regumat M4-180” – circuit cu temperatura variabila (ventil de amestec cu 4 cai)

Statie de pompare cu robineti sferici facuti din alama cu garnitura inelara dubla, sfere de inchidere tot din alama si cromate dur si garnituri ale sferelor de inchidere din PTFE. Ventilul de amestec cu patru cai are corpul realizat din bronz si dispune de un capac, un miez de reglare, un capac de inchidere si arborele ventilului din alama cu o garnitura inelara dubla.

„Regumat RTA-130 TOP“ DN 25 – racord in partea de sus – 1354783

Statie de pompare folosita pentru instalatiile cu cazane care folosesc combustibil solid sau peleti. Modul de ridicare al temperaturii de retur este realizat cu ajutorul ventilului de amestec cu trei cai care este conectat cu un regulator de temperatura dotat cu senzor submersibil. Racordarea cazanului la instalatie se realizeaza prin partea de sus.