Afișez 1–12 din 74 de rezultate

Arata filtre

Distribuitor pentru „Regumat“ DN 20 cu termoizolație

Distribuitor utilizat pentru statiile de pompare de tip Regumat. Distribuitorul are o distanta intre axe de 100 mm si este realizat din otel. Este prevazut cu termoizolatie, un suport pentru perete precum si doua sau trei circuite de incalzire.

Distribuitor pentru „Regumat“ DN 25 cu termoizolație, pentru 2 circuite, din bronz – 1351571

Distribuitor folosit pentru statiile de pompare Regumat. Acesta are o distanta intre axe de 125 mm si este realizat din bronz. Durabilitatea este redata de termoizolatia cu care este prevazut. Dispune de un suport de perete si doua circuite de incalzire.

Suport de perete pentru distribuitor cu 2 circuite – 1351592

Suport de perete ce face parte din accesoriile care contribuie la rezistenta si durabilitatea distribuitoarelor cu doua circuite.

Distribuitor pentru „Regumat“ DN 25 cu termoizolație, din otel

Distribuitor utilizat pentru statii de pompare de tipul celor de la Regumat cu o distanta intre axe de 125 mm. Distribuitorul este realizat din otel, avand termoizolatie si suport de perete. Este dotat cu mai multe circuite pentru incazire.

Distribuitor pentru „Regumat“ DN 25 cu termoizolație, din oțel, model compact

Distribuitor cu distanta intre axe de 125 mm, realizat din otel pentru o rezistenta cat mai ridicata si termoizolatie. Acesta este utilizat in cadrul statiilor de pompare de tip Regumat.

Distribuitor modular „Regumat”, DN 25

Distribuitor modular utilizat pentru statiile de pompare Regumat. Acesta este realizat din alama si poate fi prevazut cu mai multe circuite de incalzire.

Distribuitor modular „Regumat“ Modul de extensie, DN 25, cu termoizolație – 1351470

Distribuitor realizat din alama avand o rezistenta ridicata. Produsul ofera eficacitate sporita statiilor de pompare de tip Regumat.

Distribuitor modular „Regumat” Suport de perete, din oțel, cu materiale pentru fixare – 1351593

Suport din perete, realizat din otel pentru o rezistenta sporita. Suportul este prevazut si cu materialele necesare pentru fixare.

Distribuitor pentru „Regumat“ DN 32 cu robinet sferic pentru pompă cu termoizolație, din oțel

Distribuitor folosit in cadrul statiilor de pompare de tipul celor Regumat, prevazut cu un robinet sferic pentru pompa, facut din otel si termoizolatie pentru o mai buna rezistenta in timp. Distribuitorul este dotat cu mai multe circuite de incalzire.

Distribuitor pentru „Regumat“ DN 40 / 50 cu termoizolație

Distribuitor folosit pentru statiile de pompare, a carui distanta dintre axe este de 180 mm, realizat din otel. Termoizolatia ii sporeste durabilitatea, la fel si materialul din care este fabricat. Produsul dispune de mai multe circuite de incalzire.

Schimbător hidraulic de cale „HydroFixx” pentru „Regumat” DN 25

Schimbator hidraulic folosit pentru statii de pompare. Este compatibil cu statiile de pompare de tip Regumat si pentru mai multe circuite de incalzire.

Consolă de prindere pentru distribuitoare / „HydroFixx“ DN 40 / 50, 2 bucăți – 1351697

Consola pentru prinderea distribuitoarelor utilizate pentru statiile de pompare. Consola este reglabila pe inaltime si include materialul de fixare.