Afișez 1 - 12 din 74 de rezultate

Butelie de egalizare „Monofix” pentru Regumat DN 25, pentru 1 circuit de încălzire – 1351589

Butelie de egalizare a apei pe circuitul de incalzire. Este compatibila pentru un circuit de incalzire.

Butelie de egalizare cu termoizolație, DN 25, racord F 1 ½ FE – 1351590

Dispozitiv care se utilizeaza in situatia in care volumul care curge pe partea principala si secundara difera. Daca circulatia apei din cazan are un debit mai mic decat cea din circuitul de incalzire, instalarea unui astfel de dispozitiv va ajuta la o aprovizionare suficienta cu apa a consumatorilor de caldura.

Combinație butelie de egalizare/distribuitor „HydroFixx“ pentru „Regumat“ DN 20

Dispozitiv utilizat pentru statiile de pompare de tip Regumat. Acesta este compatibil pentru mai multe circuite de incalzire.

Combinație butelie de egalizare/distribuitor „HydroFixx“ pentru „Regumat“ DN 32 cu robinet sferic pentru pompă

Instalarea unui astfel de dispozitiv va asigura aprovizionarea cu suficienta caldura a utilizatorilor.

Consolă de perete pentru distribuitoare / „HydroFixx“ DN 40 / 50 – 1351695

Consola pentru sustinerea distribuitoarelor in locul in care urmeaza sa fie montate. Produsul este reglabil si include materialul de fixare.

Consolă de prindere pentru distribuitoare / „HydroFixx“ DN 40 / 50, 2 bucăți – 1351697

Consola pentru prinderea distribuitoarelor utilizate pentru statiile de pompare. Consola este reglabila pe inaltime si include materialul de fixare.

Distribuitor modular „Regumat” Suport de perete, din oțel, cu materiale pentru fixare – 1351593

Suport din perete, realizat din otel pentru o rezistenta sporita. Suportul este prevazut si cu materialele necesare pentru fixare.

Distribuitor modular „Regumat”, DN 25

Distribuitor modular utilizat pentru statiile de pompare Regumat. Acesta este realizat din alama si poate fi prevazut cu mai multe circuite de incalzire.

Distribuitor modular „Regumat“ Modul de extensie, DN 25, cu termoizolație – 1351470

Distribuitor realizat din alama avand o rezistenta ridicata. Produsul ofera eficacitate sporita statiilor de pompare de tip Regumat.

Distribuitor pentru „Regumat“ DN 20 cu termoizolație

Distribuitor utilizat pentru statiile de pompare de tip Regumat. Distribuitorul are o distanta intre axe de 100 mm si este realizat din otel. Este prevazut cu termoizolatie, un suport pentru perete precum si doua sau trei circuite de incalzire.

Distribuitor pentru „Regumat“ DN 25 cu termoizolație, din otel

Distribuitor utilizat pentru statii de pompare de tipul celor de la Regumat cu o distanta intre axe de 125 mm. Distribuitorul este realizat din otel, avand termoizolatie si suport de perete. Este dotat cu mai multe circuite pentru incazire.

Distribuitor pentru „Regumat“ DN 25 cu termoizolație, din oțel, model compact

Distribuitor cu distanta intre axe de 125 mm, realizat din otel pentru o rezistenta cat mai ridicata si termoizolatie. Acesta este utilizat in cadrul statiilor de pompare de tip Regumat.