Afișez toate cele 11 rezultate

„Regumat RTA-130 TOP“ DN 25 – racord in partea de sus – 1354783

Statie de pompare folosita pentru instalatiile cu cazane care folosesc combustibil solid sau peleti. Modul de ridicare al temperaturii de retur este realizat cu ajutorul ventilului de amestec cu trei cai care este conectat cu un regulator de temperatura dotat cu senzor submersibil. Racordarea cazanului la instalatie se realizeaza prin partea de sus.

„Regumat RTA-130 VL“ DN 25 – turul pe partea stanga – 1354798

Statie de pompare folosita pentru reglarea temperaturii pe retur in cadrul instalatiilor cu cazane care functioneaza utilizand combustibil solid sau peleti. Ventilul de amestec cu trei cani care este conectat cu un regulator de temperatura ajuta la ridicarea valorii setate a temperaturii. Turul se afla pe partea stanga.

„Regumat RTA-130 VR“ DN 25 – turul pe partea dreaptă – 1354795

Statie de pompare utilizata pentru cazanele cu combustibil solid. Statia are rolul de reglare al temperaturii pe retur in instalatiile cu cazane care folosesc combustibil solid sau peleti. Temperatura de retur poate fi ridicata la valoarea setata datorita ventilului de amestec cu trei cai. Acesta este conectat cu un regulator de temperatura al carui senzor este submersibil. Turul este pozitionat pe partea dreapta.

„Regumat RTA-180“ DN 25 – pentru ridicarea temperaturii de retur – 1354580

Statie de pompare compatibila cu sistemele de incalzire care utilizeaza cazane pe combustibil solid sau peleti. Acestea au rol de reglare al temperaturii de pe retur. Temperatura de pe retur ajunge sa fie ridicata datorita existentei ventilului de amestec cu trei cai care este conectat la un regulator de temperatura ce este prevazut cu un senzor submersibil. Nivelul la care poate ajunge temperatura este intre 40-70 grade.

„Regumat RTA-180“ DN 25 – pentru ridicarea temperaturii de retur – 1354692

Statie de pompare care se utilizeaza pentru cazanele ce folosesc combustibil solid sau peleti. Utilizarea sa se face in vederea reglarii temperaturii pe retur in instalatii. Reglarea temperaturii se realizeaza cu ajutorul ventilului cu trei cai conectat cu un regulator de temperatura ce are un senzor submersibil. Intervalul de reglare al temperaturii este de 40-70 de grade.

Grup de ventile de amestec pentru „Regumat RTA“ – 1350260

Grup de ventile care asigura functionalitatea statiilor de pompare de tip Regumat RTA.

Stație de pompare „Regumat RTA-180“ pentru ridicarea temperaturii de retur

Statie de pompare utilizata in instalatiile care folosesc cazane pe combustibil solid sau peleti. Aceasta statie de pompare, datorita ventilului de amestec cu trei cai cu care este doatat poate ridica temperatura de retur a instalatiei. Ventilul este dotat si cu un regulator de temperatura cu senzor submersibil care contribuie la functionaliatatea pompei. Se poate regla temperatura intre 40-70 grade.

Supapa termica – 1354699

Supapa termica utilizata pentru ridicarea temperaturii.

Suport de perete inclusiv suporti de fixare, pentru „Regumat“ DN 25 – 1352096

Suport rezistent, menit sa sustina o statie de pompare. Produsul contribuie la durabilitatea statiei.

Termometru pentru „Regumat-180“ DN 25 cu termoizolatie universala – 1351691

Termometru cu termoizolatie universala, utilizat pentru monitorizarea temperaturii intr-o statie de pompare de tip Regumat-180.

Termometru pentru „Regumat“ DN 25-50 și „Regucirc M“ – 1351690

Termometru pentru statiile de tip Regumat si Regucirc M. Acesta garanteaza montiorizarea constanta a temperaturii din statia de pompare.