Afișez 1 - 12 din 42 de rezultate

„Regumaq X-30 “ – fara racord pentru circuitul de recirculare

Statie utilizata pentru pomparea apei calde menajere. Apa calda este preparata in momentul in care este nevoie de ea, instant. Turatia pompei de recirculare de pe circuitul de incalzire este reglatain fucntie de temperatura si debitul apei. Este doata cu un schimbator de caldura ce poate fi brazdat cu cupru sau inox.

„Regumaq X-80“

Statie utilizata pentru pregatirea apei calde menajere. Prepararea apei poate avea loc instant, in momentul in care aveti nevoie de ea. Turatia pompei de recirculare de pe circuitul de incalzire poate fi reglata in functie de temperatura si debitul apei calde. Statia poate fi brazdata cu nichel sau cupru.

„Regumaq XH“ – 1381042

Statie de pompare folosita in prepararea apei calde menajere instant. In functie de debitul pe care apa il are pe circuit poate fi reglata turatia pompei de recirculare existenta pe circuitul de incalzire, precum si debitul volumic. Schimbatorul de caldura cu care este dotata corespunde cu cerintele directivei europene cu privire la echipamentele sub presiune.

„Regumaq XZ-30“ – cu racord pentru circuitul de recirculare

Statie folosita pentru prepararea apei calde menajere. Apa calda este preparata instanta, in momentul in care este necesara. Se poate regla turatia pompei de recirculare existenta pe circuitul de incalzire in functie de temperatura si debitul apei. Statia este prevazuta cu un schimbator de caldura brazdat fie cu cupru sau cu inox.

Accesorii set de stratificare „Regucor“ – 1383583

Accesorii realizate din materiale care asigura o buna functionare in timp a statiilor de preparare a apei calde menajere.

Conducte de racordare a stocatorului pentru „Regumaq X/XZ“ – 1381185

Conducte utilizate pentru racordarea hidraulică a statiilor de ACM „Regumaq X/ XZ“ montate pe un stocator „Hydrocor HP“ sau „Hydrocor HS“.

Debitmetru ca piesa de schimb pentru „Regumaq X-30-B / XZ-30-B“ – 1389901

Debimetru utilizat pentru pentru circuitul secundar al statiilor de preparare ACM. Dispozitivul este prevazut cu un senzor VFD 2-40 l/min., inclusiv garnituri.

Debitmetru ca piesa de schimb pentru „Regumaq X-30-B / XZ-30-B“, fara carcasa – 1389902

Debimetru pentru circuitul secundar al statiilor de preparare ACM. Este prevazut cu senzor VFD, 2-40 l/min., cap de senzor, fără carcasă. Se poate introduce într-o carcasă din alama.

Dispozitiv de inchidere pentru „Regumaq“ X / XZ-30 / -80 – 1381078

Dispozitiv care contribuie la functionarea in siguranta a statiilor de preparare.