Afișez 1–12 din 42 de rezultate

Arata filtre

„Regumaq X-30 “ – fara racord pentru circuitul de recirculare

Statie utilizata pentru pomparea apei calde menajere. Apa calda este preparata in momentul in care este nevoie de ea, instant. Turatia pompei de recirculare de pe circuitul de incalzire este reglatain fucntie de temperatura si debitul apei. Este doata cu un schimbator de caldura ce poate fi brazdat cu cupru sau inox.

„Regumaq XZ-30“ – cu racord pentru circuitul de recirculare

Statie folosita pentru prepararea apei calde menajere. Apa calda este preparata instanta, in momentul in care este necesara. Se poate regla turatia pompei de recirculare existenta pe circuitul de incalzire in functie de temperatura si debitul apei. Statia este prevazuta cu un schimbator de caldura brazdat fie cu cupru sau cu inox.

Schimbator de caldura „Regumat” 20 placi pana la 40 kW – 1351790

Schimbator de caldura, dispozitiv utilizat in statiile de preparate de tip Regumat.

Schimbator de caldura „Regumat” 30 placi pana la 55 kW – 1351791

Schimbator de caldura din inox pentru statiile de preparare a apei calde menajere.

Conducte de racordare a stocatorului pentru „Regumaq X/XZ“ – 1381185

Conducte utilizate pentru racordarea hidraulică a statiilor de ACM „Regumaq X/ XZ“ montate pe un stocator „Hydrocor HP“ sau „Hydrocor HS“.

Suport și accesorii de montare pentru „Regumaq X/XZ“ – 1389090

Suport si accesorii solide utilizate pentru montarea unei stații de apa calda menajera „Regumaq X/ XZ“ pe un stocator „Hydrocor HP“ sau „Hydrocor HS“

Set de conectare in cascada „Regumaq K“ „Regumaq K-2“ pentru 2 statii „Regumaq“ – 1381082

Set compus din doua servomotoare prevazute cu doi robineti sferici, un senzor de debit de 24V, un transformator, o cutie de distribuitor, un modul de comutare si un set de cabluri de conectare. Setul pentru conectare este in intregime preasamblat, potrivit pentru a fi conectat la curent. Sistemul de reglare este integrat in servomotoare.

Set de conectare in cascada „Regumaq K“ „Regumaq K-3“ pentru 3 statii „Regumaq – 1381083

Set de concectare cumpus din trei servomotoare dotate cu robineti sferici, un senzor de debit 24 V, un transformator, o cutie de distribuitor, un modul de comutare si un set de cabluri pentru conectare. Setul pentru conectare vine complet asamablat iar sistemul de reglare se gaseste integrat in servomotoare.

Stut de racordare pentru setul de conectare în cascada „Regumaq K“ – 1389082

Stutul de racordare reprezinta o piesa de legătură între „Regumaq” și robineții sferici ai setului de conectare în cascadă. Este necesara utilizarea unei bucati de stut pentru fiecare Regumaq care este prevazut cu o conectare in cascada.

Accesorii set de stratificare „Regucor“ – 1383583

Accesorii realizate din materiale care asigura o buna functionare in timp a statiilor de preparare a apei calde menajere.