Afișez 1–12 din 36 de rezultate

Arata filtre

„Regumat S-130“ DN 20 – circuit cu temperatura constanta

Statie de pompare prevazuta cu grup de armaturi pentru racordarea cazanului la instalatie. Grupul este compus dintr-un dispozitiv de izolare prevazut cu doi robineti sferici si doua termometre, un suport de perete, o teava de legatura cu ventil de sens si izolatie. Termoizolatia este universala, modulara. Presiunea maxima de functionare este de 10 bari iar temperatura maxima de functionare de 95 grade.

Robinet sferic pentru „Regumat-130“, DN 25 – 1351703

Robinet sferic ce face parte din sistemul unei statii de pompare de tip Regumat 130. Acesta contribuie la intreg grupul de elemente care ofera o functionalitate sporita si o durabilitate ridicata a statiei.

Ventil de amestec cu 3 căi pentru „Regumat M3“ – 1351704

Ventil de amestec cu trei pentru statiile de pompare de tip Regumat M3. Cele trei cai cu care este prevazut asigura trecerea presiunii catre instalatia din care face parte.

Servomotor „Lineg” pentru ventil cu 3 și 4 cai

Servomotor utilizat pentru actionarea ventilelor de amestec cu trei si patru cai existente in instalatiile de incalzire. Poate fi piesa de schimb pentru Regumat M3/M4.

Servomotor „Lineg“ pentru ventil de amestec cu 3 și 4 căi, 230 V – 1350953

Servomotor folosit in actionarea ventilelor de amestec prevazut cu 3 sau 4 cai.

Adaptor pentru servomotorul „Lineg“ – 1350296

Piesa utilizata pentru servomotorul Lineg care este destinat actionarii ventilelor de amestec cu trei sau patru cai.

Adaptor pentru servomotorul „ESBE“ – 1350297

Adaptorul este o piesa ce face parte din servomotorul Esbe, ce are rol de actionare a ventilelor de amestec cu trei sau patru cai.

„Regumat S-130“ DN 25 – circuit cu temperatura constanta

Statie de pompare formata dintr-un grup de armaturi care ajuta la racordarea cazanului la instalatie. Grupul este format dintr-un dispozitiv de izolare fara baipas cu doi robineti sferici si doua termometre, o teava pentru legatura cu ventil de sens si izolatie.

„Regumat M3-130“ DN 25 – circuit cu temperatură variabilă

Statie de pompare care este prevazuta cu un grup de armaturi destinate sa faciliteze racordarea cazanului la instalatie. In grupul de armaturi sunt prezenti doi robineti sferici ai caror corp si tija sunt din alama cu o garnitura inelara dubla. Ventilul de amestec cu trei cai este format din corp, capac, miex de reglare si arborele ventilului prevazut cu o garnitura inelara dubla precum si un actuator cu cablu de 2,2 m lungime.

Izolație pentru „Regumat-130“, DN 25 – 1355090

Izolatie pentru statiile de pompare de tip Regumat 130. Asigura izolarea si protectia acestora.

Dispozitiv de închidere DN 25 pentru „Regumat“ – 1353181

Dispozitiv realizat din material rezistent care asigura o buna izolare a statiilor de pompare. Acesta este destinat inchiderii intregii statii, oferind siguranta in timpul neutilizarii acesteia.

Termometru pentru „Regumat“ DN 25-50 și „Regucirc M“ – 1351690

Termometru pentru statiile de tip Regumat si Regucirc M. Acesta garanteaza montiorizarea constanta a temperaturii din statia de pompare.