Afișez 1 - 12 din 36 de rezultate

„Regumat M3-130“ DN 25 – circuit cu temperatură variabilă

Statie de pompare care este prevazuta cu un grup de armaturi destinate sa faciliteze racordarea cazanului la instalatie. In grupul de armaturi sunt prezenti doi robineti sferici ai caror corp si tija sunt din alama cu o garnitura inelara dubla. Ventilul de amestec cu trei cai este format din corp, capac, miex de reglare si arborele ventilului prevazut cu o garnitura inelara dubla precum si un actuator cu cablu de 2,2 m lungime.

„Regumat M3-180“ cu robinet sferic pentru pompa/ termoizolatie universala DN 32 – circuit cu temperatura variabila

Statie de pompare care este prevazuta cu un grup de armaturi ce ajuta la racordarea cazanului la instalatie. Grupul cuprinde o serie de elemente care asigura buna functionalitate a statie si anume: un dispozitiv de izolare, doi robineti sferici, doua termometre, o teava de legatura dotata cu ventil de sens, un ventil de amestec cu trei cai si servomotor.

„Regumat M3-180“ DN 25 – cu robinet sferic pentru pompa – circuit cu temperatură variabila

Statie de pompare cu grup de armaturi care sa asigure racordarea cazanului la instalatie. Grupul este compus dintr-o serie de elemente care asigura durabilitate si rezistenta. Doi robineti sferici si doua termometre se regasesc intr-un dispozitiv de izolare, un suport de perete care sa faciliteze asezarea, o teava de legatura pentru sustinere, termoizolatie pentru protectie si un ventil de ameste cu trei cai si servomotor.

„Regumat M3-180“ DN 32 – circuit cu temperatură variabilă

Statie de pompare care este prevazuta cu un grup de armaturi ce ajuta la racordarea cazanului la instalatie. Grupul cuprinde o serie de elemente care asigura buna functionalitate a statie si anume: un dispozitiv de izolare, doi robineti sferici, doua termometre, o teava de legatura dotata cu ventil de sens, un ventil de amestec cu trei cai si servomotor.

„Regumat M4-180” – circuit cu temperatura variabila (ventil de amestec cu 4 cai)

Statie de pompare cu robineti sferici facuti din alama cu garnitura inelara dubla, sfere de inchidere tot din alama si cromate dur si garnituri ale sferelor de inchidere din PTFE. Ventilul de amestec cu patru cai are corpul realizat din bronz si dispune de un capac, un miez de reglare, un capac de inchidere si arborele ventilului din alama cu o garnitura inelara dubla.

„Regumat S-130“ DN 20 – circuit cu temperatura constanta

Statie de pompare prevazuta cu grup de armaturi pentru racordarea cazanului la instalatie. Grupul este compus dintr-un dispozitiv de izolare prevazut cu doi robineti sferici si doua termometre, un suport de perete, o teava de legatura cu ventil de sens si izolatie. Termoizolatia este universala, modulara. Presiunea maxima de functionare este de 10 bari iar temperatura maxima de functionare de 95 grade.

„Regumat S-130“ DN 25 – circuit cu temperatura constanta

Statie de pompare formata dintr-un grup de armaturi care ajuta la racordarea cazanului la instalatie. Grupul este format dintr-un dispozitiv de izolare fara baipas cu doi robineti sferici si doua termometre, o teava pentru legatura cu ventil de sens si izolatie.

„Regumat S-180“ DN 25 – cu robinet sferic pentru pompa – circuit cu temperatura constanta

Acest tip de statie de pompare este format dintr-un grup de armaturi compus dintr-un dispozitiv de izolare care contine doi robineti sferici si doua termometre ce nu au supapa de descarcare, un suport pentru perete, o teva de legatura, izolatie, un ventil de sens si un robinet sferic asezat inaintea robinetului.

„Regumat S-180“ DN 32 – circuit cu temperatură constantă

Grupul de armaturi al acestei statii de pompare este compus dintr-un dispozitiv de izolare fara baipas ce cuprinde doi robineti sferici si doua termometre si o teava de legatura cu ventil de sens. Robinetii sferici sunt facuti din alama. Corpul si tija acestora prezinta o garnitura inelara dubla care sporeste izolarea.

„Regumat S-180” DN 25 – circuit cu temperatura constanta

Grupul de armaturi al acestei statii de pompare este compus dintr-un dispozitiv de izolare fara baipas ce cuprinde doi robineti sferici si doua termometre si o teava de legatura cu ventil de sens. Robinetii sferici sunt facuti din alama.

„Regumat S-180” DN 32 – cu robinet sferic pentru pompa – circuit cu temperatura constanta

Statie de pompare ai carei robineti sferici au corpul si tija din alama cu o garnitura inelara dubla, sfere de inchidere tot din alama, cromate, iar garniturile sferelor de inchidere sunt din PTFE. Piulitele pentru prindere sunt de tip olandez, tot din alama.

Adaptor pentru servomotorul „ESBE“ – 1350297

Adaptorul este o piesa ce face parte din servomotorul Esbe, ce are rol de actionare a ventilelor de amestec cu trei sau patru cai.