Afișez 1–12 din 40 de rezultate

Arata filtre

Rezervor WC cu cadru TECE STANDARD, actionare frontala, inaltime 1120 mm – 9300000

Acest tip de rezervor este compatibil cu toate clapetele de actionare din gama TECE. Rezervorul este comups dintr-un cadru de montaj, un robinet coltar din alama destinat izolarii si conectarii bazinului de spalare, un bazin de spalare cu izolatie impotriva condensului, supapa hidraulica pentru umplere, silentioasa, doua bolturi filetate M12 si piulite necesare sustinerii vasului ceramic, un cot de scurgere, un set de conectare pentru vasul ceramic si capace de protectie.

Rezervor WC cu cadru TECE STANDARD, actionare frontala sau superioara, inaltime 980 mm – 9300022

Rezervorul este compatibil cu fiecare clapeta de actionare existenta in gama TECE. Acesta este compus din mai multe elemente. Dispune de un cadru de montaj, ce are o sustinere proprie si se poate regla pe o inaltime intre 0-200mm. Pe langa acesta, intreaga unitate este formata din: robinet coltar din alama utilizat pentru izolarea si conectarea bazinului; bazin de spalare complet; supapa hidraulica; cot de scurgere; set de conectare la vasul ceramic; capace de protectie si un set de suporti pentru fixare.

Rezervor WC cu cadru TECE STANDARD, actionare frontala sau superioara, inaltime 820 mm – 9300001

Unitatea din care este compus intreg rezervorul este compusa din mai multe elemente care contribuie la sustinerea si buna functionare a acestuia. Exista un cadru de montaj cu sustinere proprie, un bazin care este complet pre-asamblat si sigilat, o supapa hidraulica a carei umplere este silentioasa, accesorii necesare sustinerii vasului ceramic, un cot de scurgere, un set de conectare la vasul ceramic si un set de suporti pentru fixare.

Rezervor WC cu cadru TECE STANDARD, actionare frontala, cu conexiune pentru evacuarea mirosurilor, inaltime 1120 mm – 9300003

Intreaga unitate a rezervorului pentru WC dispune de aceleasi elemente care se regasesc si in cazul unui rezervor cu actionare frontala sau superioara. Este dotat in plus cu o conexiune DN 70 utila pentru evacuarea mirosurilor.

Gerontomodul – Rezervor WC cu cadru TECE, actionare frontala, inaltimea vasului ceramic 48 cm (conform DIN 18040-1) inaltime de instalare 1120 mm – 9300009

Cadrul de WC este destinat instalarii in constructii in care nu exista bariere. Acesta are o inaltime a vasului ceramic ridicata si suporti laterali destinati sa sustina manerele de sprijin, precum si tubulatura cablurilor electrice. Materialul de montaj este inclus iar cadrul este compatibil cu toate clapetele si butoanele de actionare TECE.

Rezervor WC cu cadru TECE BASE, actionare frontala, inaltime 1120mm, cu sistem de fixare si clapeta alba incluse – 9400000

Un astfel de rezervor este compatibil doar cu clapete de tip TECEbase. Intreaga unitate a rezervorului se constituie dintr-un cadru de montaj, un bazin de spalare care este izolat si previne aparitia condensului precum si un robinet coltar care izoleaza si conecteaza bazinul de spalare. De asemenea, unitatea include o supapa hidraulica, piulite necesare sustinerii vasului ceramic, un cot de scurgere, elemente de fixare si o clapeta de actionare alba din gama TECEbase.

Rezervor WC cu cadru TECE BASE, actionare frontala, inaltime 1120mm, cu sistem de fixare, set izolare fonica si clapeta crom lucios incluse – 9400006

Un rezervor WC care este compatibil doar cu clapete din gama TECEbase are o unitate care include multiple elemente ce contribuie la buna sa functionalitate. Cadrul de montaj, bazinul de spalare, robinetul coltar pentru conectarea bazinului de spalare, supapa hidraulica, cotul de scurgere, setul de conectare la vasul ceramic, capacele de protectie, elementele de fixare, toate asigura sustinerea intregului rezervor. Acestora li se adauga si un set de izolare fonica precum si o clapeta de actionare cu aspect de crom lucios.

Rezervor WC fara cadru TECE STANDARD, actionare frontala – 9041006

Acest rezervor WC este potrivit pentru montaj in cadrul structurilor portante si este compatibil cu clapetele de actionare din gama TECE. Unitatea sa este formata dintr-un bazind e spalare care vine complet pre asamblat si sigilat, fiind si izolat impotriva condensului; cu un robinet colatr din alama care izoleaza si conecteaza bazinul de spalare; o supapa hidraulica pentru umplere silentioasa; elemente necesare fixarii vasului ceramic; un cot de scurgere care poate fi utilizat si pentru evacuarea orizontala’ capace de protectie care au rolul de a proteja suruburile de prindere si o placa de prindere a vasului ceramic cu o distanta de prindere de 180 sau 230 mm.

Cadru lavoar TECE STANDARD, I = 500 mm, H 1120mm reglabila – 9310000

Cadrul lavoar este potrivit pentru structurile metalice care sunt relizate din piloni metalici sau din tevi de profil TECEprofil. Poate fi potrivit si pentru peretii clasici construiti din beton sau lemn ca modul frontal sau de colt. Unitatea cadrului de lavoar este formata dintr-un cadru de montaj, o traversa gradata pentru prinderea lavoarului si o traversa de montaj pentru coturile cu talpa. Pe langa acestea, cadrul dispune si de elemente care sa ii ofere stabilitate precum dopurile bolturi de sustinere, piulitele si dopurile de protectie. Este dotat si cu un racord de scurgere cu cot a carui mansete sunt din cauciuc.

Cadru pentru chiuveta TECE STANDARD, I=500 mm, H 1120 mm reglabila – 9310002

Cadrul pentru chiuveta este potrivit pentru structurile metalice sau pentru peretii clasici construiti din beton sau lemn. Cadrul complet este compus din mai multe elemente. Cadrul de montaj si placa de montaj impermeabila, precum si placa de prindere destinata bateriei de perete sunt elementele esentiale. Sustinerea acestora se realizeaza insa cu ajutorul bolturilor de sustinere si a piulitelor.

Cadru lavoar TECE BASE, I=310 mm, H 1120 mm reglabila – 9410000

Acest cadru este utilizat in structurile metalice sau in peretii clasici realizati din beton ori lemn. Unitatea cadrului de lavoar este structurata dintr-un cadru de montaj pentru care se poate regla inaltime, o traversa de montaj reglabila tot pe inaltime, doua bolturi pentru sustinere si piulite, dopuri de protectie si un racord de scurgere cu cot care dispune de mansete din cauciuc.

Cadru URINAL TECE cu modul spalare inclus, actionare frontala, H1120 mm – 9320008

Cadrul se utilizeaza in sistemele de actionare TECE, manuale sau electronice. Acesta poate fi integrat in structuri metalice sau in pereti clasici. Unitatea sa se compune dintr-un cadru de montaj, o supapa de spalare dotata cu robinet de control pentru controlul debitului de intrare si o carcasa cu rol de protectie in timpul constructiei. Pe langa acestea, exista doua bolturi pentru sustinere, o sina gardata pentru fixare ce se poate regla vertical sau orizontal, traverse orizontale reglabile si un cot pentru scurgere ce include un opritor de protectie.