Afișez 1 - 12 din 40 de rezultate

Bazin de spalare pentru constructii din zidarie, cu actionare frontala. Pentru ceramica cu fixare pe pardoseala – 9041008

Tipul acesta de bazin este recomandat pentru vasele WC a caror fixare se realizeaza pe pardoseala. Rezervorul bazinului este dintr-un plastic rezistent la impact iar bazinul de spalare esre izolat impotriva condensului. In functie de clapeta aleasa, bazinul poate fi utilizat in sistem de spalare mono sau dubla actionare. Intreaga unitate include placi pentru prinderea in zis si matrite de montaj.

Cadru lavoar TECE BASE, I=310 mm, H 1120 mm reglabila – 9410000

Acest cadru este utilizat in structurile metalice sau in peretii clasici realizati din beton ori lemn. Unitatea cadrului de lavoar este structurata dintr-un cadru de montaj pentru care se poate regla inaltime, o traversa de montaj reglabila tot pe inaltime, doua bolturi pentru sustinere si piulite, dopuri de protectie si un racord de scurgere cu cot care dispune de mansete din cauciuc.

Cadru lavoar TECE STANDARD, I = 500 mm, H 1120mm reglabila – 9310000

Cadrul lavoar este potrivit pentru structurile metalice care sunt relizate din piloni metalici sau din tevi de profil TECEprofil. Poate fi potrivit si pentru peretii clasici construiti din beton sau lemn ca modul frontal sau de colt. Unitatea cadrului de lavoar este formata dintr-un cadru de montaj, o traversa gradata pentru prinderea lavoarului si o traversa de montaj pentru coturile cu talpa. Pe langa acestea, cadrul dispune si de elemente care sa ii ofere stabilitate precum dopurile bolturi de sustinere, piulitele si dopurile de protectie. Este dotat si cu un racord de scurgere cu cot a carui mansete sunt din cauciuc.

Cadru lavoar TECE STANDARD, I=500 mm, H 1120 mm reglabila, cu sifon de scurgere cu garda antimiros – 9310004

Unitatea acestui cadru este compusa din elementele multiple care ii garanteaza stabilitatea. Acestea sunt: cadrul de montaj, traversa de prindere a carui prindere este reglabila atat lateral cat si vertical, traversa pentru montaj reglabila si ea pe inaltime; bolturi de sustinere si piulite, dopuri de protectie. In plus, unitatea este prevazuta si cu un sifon de scurgere cu garda antimiros demontabila.

Cadru lavoar TECE STANDARD, I=500 mm, H 980 mm reglabila – 9310011

Un cadru lavoar de acest tip se poate integra in structuri metalice sau in pereti realizati din beton ori lemn. Unitatea sa este formata din elemente care ii asigura siguranta: cadru de montaj; traversa gradata pentru prindere cu distanta de prindere reglabila atat lateral cat si vertical; traversa pentru coturile cu talpa care este izolata fonic si reglabila pe inaltime; elemnte de sustinere (dopuri, piulite); racord de scurgere cu cot.

Cadru metalic pentru bideu montat suspendat, H 1120 mm – 9330000

Integrarea cadrului metalic pentru bideu se poate face in structuri metalice care sunt realizate din piloni metalici clasici sau in pereti realizati din beton sau lemn. Cadrul metalic este construit dintr-un cadru de montaj, piulite si bolturi care au rol de sustinere, o traversa cu prindere reglabila pentru racordul de scurgere si dopuri de protectie.

Cadru metalic pentru bideu montat suspendat, H 820 mm – 9330005

Inaltimea de instalare a acestui cadru metalic poate ajunge pana la 980 mm in conditiile in care se afla in combinatie cu elementul telescopic 9.380.001. Acest cadru este compus dintr-un cadru de montaj reglabil, bolturi de sustinere si piulite, o traversa pentru prinderea racordului de scurgere, dopuri de protectie si un set de suporti de fixare 9380000.

Cadru metalic pentru montajul bateriilor de dus si cada, H 1120 mm – 9340000

Cadrul metalic pentru bateriile de dus si cada poate fi integrat in structuri care sunt realizate din piloni metalici clasici sau in pereti din beton sau lemn. Acesta este un cadrul simplu, format doar dintr-un cadru de montaj cu sustinere proprie si o traversa de prindere a coturilor cu talpa reglabila pe inaltime.

Cadru pentru chiuveta TECE STANDARD, I=500 mm, H 1120 mm reglabila – 9310002

Cadrul pentru chiuveta este potrivit pentru structurile metalice sau pentru peretii clasici construiti din beton sau lemn. Cadrul complet este compus din mai multe elemente. Cadrul de montaj si placa de montaj impermeabila, precum si placa de prindere destinata bateriei de perete sunt elementele esentiale. Sustinerea acestora se realizeaza insa cu ajutorul bolturilor de sustinere si a piulitelor.

Cadru URINAL TECE cu modul spalare inclus, actionare frontala, H1120 mm – 9320008

Cadrul se utilizeaza in sistemele de actionare TECE, manuale sau electronice. Acesta poate fi integrat in structuri metalice sau in pereti clasici. Unitatea sa se compune dintr-un cadru de montaj, o supapa de spalare dotata cu robinet de control pentru controlul debitului de intrare si o carcasa cu rol de protectie in timpul constructiei. Pe langa acestea, exista doua bolturi pentru sustinere, o sina gardata pentru fixare ce se poate regla vertical sau orizontal, traverse orizontale reglabile si un cot pentru scurgere ce include un opritor de protectie.

Element fixare reglabil TECE pentru prindere verticala a cadrelor TECE – 9380002

Elementul de fixare se potriveste peretilor masivi sau a contructiilor uoare. Poate fi reglat in adancime si inaltime. Acesta este pre-asamblat si este compus dintr-o travesa de montaj facuta din otel galvanizat, din doua elemnte pentru fixarea in perete si elemente de montaj aferente fixarii de perete.

Gerontomodul – Rezervor WC cu cadru TECE, actionare frontala, inaltimea vasului ceramic 48 cm (conform DIN 18040-1) inaltime de instalare 1120 mm – 9300009

Cadrul de WC este destinat instalarii in constructii in care nu exista bariere. Acesta are o inaltime a vasului ceramic ridicata si suporti laterali destinati sa sustina manerele de sprijin, precum si tubulatura cablurilor electrice. Materialul de montaj este inclus iar cadrul este compatibil cu toate clapetele si butoanele de actionare TECE.