Afișez toate cele 12 rezultate

Rama montaj pentru clapete WC

Rama se utilizeaza impreuna cu clapetele de actionare, pentru sistemele de spalare de tip WC. Versiunile de sticla si metal in care aceasta se regaseste sunt pentru realizarea unui montaj incastrat in ceramica peretului din camera de baie.

TECEambia – clapete URINAL, inclusiv cartus de spalare

Aceste clapete sunt prevazute cu o supapa de scurgere. Permit reglarea volumului pentru jetul de apa pentru cantitati de 1, 2, 4 litri. Pot fi utilizate la presiuni ale apei incepand cu 0, 5 bar. Sunt compuse dintr-un cartus cu supapa de scurgere care este prevazut cu pin de spalare automata a diuzelor si cu o clapeta de actionare facuta din material plastic a carui prindere este in surub.

TECEambia – clapete WC, 2 trepte de actionare

Acest tip de clapete prezinta o actionare frontala sau superioara. Intreg anasamblul este prevazut cu doua clapete realziate din material plastic. Sunt prevazute pe laturi cu elemente din cauciuc ce au rol de protectie antifonica. Ansamblul include tije de actionare si elemente de fixare pe bazinul de spalare. Claptele se regasesc sub diverse culori.

TECEbase – clapete WC in 2 trepte de actionare

Clapetele WC in doua trepte de actionare pot fi utilizate pentru o actionare frontala sau superioara. Acestea sunt realizate din plastic si pot avea culori si finisaje diverse. Intregul ansamblu al clapetelor include tije de actionare si elemnte pentru fixarea pe bazinul de spalare. Clapetele sunt compatibile cu usa de vizitare utilizata pentru tabletele dezinfectante.

TECEloop – clapete WC din sticla, 2 trepte de actionare

Clapete cu doua trepte de actionare frontala sau superioara. Acestea sunt realizate din sticla plana, avand culori si finisaje variate. In combinatie cu rama de montaj, se poate realiza o incastrare cu ceramica.

TECEloop – clapete WC din plastic, 2 trepte de actionare

Clapetele WC din plastic au o actionare frontala sau superioara. Se regasesc sub diverse culori si finisaje. Intreg ansamblul include tije de actionare si elemente care contribuie la fixarea pe bazinul de spalare a clapetelor.

TECEnow – clapete WC, 2 trepte de actionare

Pentru rezervoarele TECE, acest tip de clapeta este foarte potrivita. Are o actiune frontala sau superioara. Clapeta este prevazuta cu butoane ce dispun de amortizoare de cauciuc in ambele parti. Impreuna cu rama de montaj, este destinata montajului incastrat.

TECEnow – rama distantier

Rama distantier se utilizeaza cu claptele TECEnow la montajul aplicat sau la cel incastrat, impreuna cu rama de montaj.

TECEplanus – clapeta WC din otel inox, 2 trepte de actionare

Clapeta cu actionare frontala sau superioara, realizata din otel inox, avand diverse finisaje. Exista doua clapete, ambele prevazute cu elemente de protectie antifonica din cauciuc si un sistem de protectie antivandalism. Tije de actionare si elemente de fixare sunt incluse pentru montajul pe bazinul de spalare. Prinderea se realizeaza cu surub incastrat.

TECESquare – clapete WC din sticla cu 2 trepte de actionare

Clapetele se prezinta cu un sistem de actionare atat frontal cat si superior. Produsul este format din clapeta de sticla plana si butoanele de actionare. De asemenea, sunt incluse elemente de actionare si de fixare pentru montajul pe bazinul de spalare.

TECESquare – clapete WC otel inox, 2 trepte de actionare

Clapetele pot fi utilizate cu o actionare frontala sau superioara. Ansamblul este constituit din rama si cele doua butoane pentru actionare realizate din otel inox. Acestea sunt protejate antiabraziv si antiamprenta. Sunt incluse si elemnte de actionare si de fixare pentru bazinul de spalare. Se regasesc sub culori si finisaje diverse.

TECEsquare II – clapete de actionare din metal cu dubla actionare

Clapetele au o actionare frontala sau superioara si sunt realizate din metal extraplat cu doua butoane de pe care se poate determina actionarea. Inaltimea de instalare este de 2 mm. Ansamblul este format din tije de actionare, material de montaj si demontaj. Acest produs nu necesita rama de montaj.