Afișez 1 - 12 din 22 de rezultate

Canal de dus TECEdrainline, drept, pentru montaj la perete, cu flansa indoita si banda de etansare Seal System

Canalul de dus drept al carui montaj se realizeaza la perete este dotat cu o flansa indoita si o membrana de etansare. Ambele elemente asigura o mai buna etansare intre canalul de dus si membrana compozita. Fiecare element este testat si certificat.

Canal de dus unghiular TECEdrainline din inox cu flansa si banda izolare Seal System

Canalul de dus TECEdrainline are un unghi de 90 de grade. Montajul acestuia se realizeaza prin incastrare in sapa. Canalul este prevazut cu flansa si membrana de etansare, care asigura intre canaul de dus si membrana compozita o mai buna inchidere si siguranta.

Canal dus TECEdrainline drept, cu flansa si banda de etansare Seal System

Canalul de dus drept pentru montaj este incastrat in sapa, dispunand de flansa si membrana de etansare Seal System destinate unei imbinarii mai sigure si mai etanse. Imbinarea este realizata intre canalul de dus TECEdrainline si membrana compozita. Produsul este unul testat si certificat.

Grila TECEdrainline din inox – design basic

Acest tip de grila dispune de un design tip grila, basic. Liniile grilei sunt paralele, oferind un aspect simplu. Suprafata grilei poate fi lucioasa sau mata. O astfel de grila suporta o greutate suficient de mare, de maxim 300 de kg.

Grila TECEdrainline din inox – design drops

Cu un design diferit, tip “drops”, aceasta grila se remarca printr-un aspect aparte redat si de suprafata lucioasa sau mata. Grila este potrivita pentru canalele de dus tip TECEdrainline drepte si pot sustine 300 de kg.

Grila TECEdrainline din inox – design lines

Designul “lines” al acestei grile ii confera un aspect aparte, datorita modului in care sunt amplasate liniile. Lucioasa sau mata, aceasta grila se potriveste pentru canalul de dus TECEdrainline drept.

Grila TECEdrainline din inox – organic

Designul de tip “organic” al acestei grile ii ofera alaturi de suprafata lucioasa sau mata un aspect simplu, care se potriveste cu canalele de dus TECEdrainline drepte. Se caracterizeaza prin rezistenta, putand sa sustina pana la 300 de kg.

Grila TECEdrainline din inox – quadratum

Grila cu design “quadratrum” are un aspect simplu dar potrivit pentru canalele de dus TECEdrainline. Pe aceste grile se poate pune o greutate maxima de 300 de kg. Grila se caracterizeaza prin rezistenta si durabilitate.

Grila TECEdrainline din inox – royal

Designul acestei grile este de tip “royal”, liniile fiind dispuse in asa fel incat sa ii confere un aspect aparte. Suprafata lucioasa sau mata contribuie si ea la realizarea unui aspect diferit.

Grila TECEdrainline din inox, Steel II

Utilizata pentru canalul de dus TECEdrainline drept, aceasta grila este realizata din inox si are o suprafata lucioasa sau mata. Greutatea pe care o suporta o grila de acest gen este de 300 de kg.

Grila TECEdrainline din sticla, pentru canal drept

Grila din sticla este un produs al carui design este realizat din inox, avand suprafata placata cu sticla. Culoarea sticlei este disponibila in mai multe variante precum: alb, negru si verde. Greutatea maxima pe care acesti tip de grila o poate suporta este de 300 de kg.

Grila TECEdrainline, Plate, pentru acoperire cu placi ceramice

Grila TECEdrainline, Plate este un tip de grila ornament utilizata pentru canalele de dus, in special pentru placarea cu ceramica. Acest model de grila are muchiile vizibile lustruite. Montajul acesteia se realizeaza cu usurinta, putand fi montata chiar de client. Este necesara in vederea unui montaj optim, utilizarea unui adeziv elastic precum siliconul sau rasina epoxidica. Adezivul trebuie sa fie compatibil cu placa ceramica. O astfel de placa suporta o greutate de maxim 300 kg.