Afișez toate cele 6 rezultate

Membrana TECEdrainline antimiros

Membrana este parte a tubului de imersie si are rol de etansare. Materialul din care este realizata este cauciucul, care contribuie si la impiedicarea evaporarii apei din sifon. In acest fel se previne aparitia mirosurilor neplacute si a insectelor.

Set suporti de sustinere/montaj TECEdrainline, izolati fonic

Suporti formati din picioare de montaj care sustin canalul de dus si faciliteaza stabilitatea acestuia in timp ce este turnata sapa. Setul contine patru picioare de montaj, materiale pentru montaj si elemente destinate izolarii fonice.

Sifon orizontal extraplat TECEdrainline DN 40, debit 0,5l/s, inaltime montaj 67mm – 650004

Sifon extraplat utilizat pentru rigolele de dus tip TECEdrainline. Un astfel de sifon dispune de rotire in corpul canalului si de o evacuare laterala care la randul ei este prevazuta cu o conexiune DN 40 si un tub de imersie ce se poate demonta. Se recomanda utilizarea unor placi ceramice de dimensiuni mari si a unei plase de armare subtire in zona sifonului pentru evitarea unor eventuale crapaturi.

Sifon orizontal TECEdrainline DN 50, debit 0,7l/s, inaltime montaj 95mm – 650000

Acest tip de sifon prezinta posibilitate de rotire in corpul canalului si o evacuare laterala a carui conexiune este de 50 DN, precum si un tub de imersie demontabil pentru sifon.

Sifon orizontal TECEdrainline DN 50, debit 0,8l/s, inaltime montaj 120 mm – 650001

Sifonul standard pentru rigolele de dus este dotat cu posibilitate de rotire in corpul canalului si cu o evacuare laterala a carui conexiune este de DN 50. De asemenea, prezinta si un tub de imersie demontabil pentru sifon.

Sifon vertical TECEDrainline DN 50, debit 1,3l/s, inaltime montaj 165 mm – 650003

Sifonul vertical este realizat in asa fel incat sa dispuna de posibilitate de rotire in corpul canalului si sa aiba o evacuare verticala cu o conexiune DN 50. Este dotat si cu un tub de imersie care se poate demonta.