Afișez 1 - 12 din 53 de rezultate

„Demo-Bloc“ – 1188051

Dispozitiv utilizat atunci cand este necesara inlocuirea miezurilor de ventil.

Aerisitor automat SLOVARM

Aerisitoarele automate marca Slovarm prezinta o presiune maxima de operare de 10 bar si o temperatura maxima de operare de 110 grade celsius. Dimensiune disponibila: 1/2".

Aerisitor automat SLOVARM

Aerisitor automat care se monteaza in mod direct pe radiator. Acesta ofera mai multa siguranta atunci cand orificiul de aerisire de pe cap nu reuseste sa mai etanseze corect datorita depunerilor. Disponibil pe dimensiunea 1/2".

Capac F ⅞ FI, din alama – 1010997

Capac rezistent din alama pentru ventile drepte si ventile de adaptare.

Conectori pentru radiatoare – 1015651

Conectori pentru radiatoare compusi dintr-o armatura pentru instalatii de incalzire atat mono cat si bitubulare, o doza de perete cu capac alb, mai multe tevi de racordare si conectori cu inel pentru strangerea racordarii la radiator.

Distantier pentru robineti „Multiflex“, set = 2 bucati – 1681650

Distantier pentru robinetii de tip Multiflex. Este realizat din doua bucati, din alama, oferind astfel rezistenta si eficacitate sporita in ceea ce priveste functionalitatea robinetului.

Filter Standard

Filtru utilizat pentru instalatiile de incalzire, recomandat pentru protejarea impotriva impuritatilor ce pot aparea pe instalatie. Forma sa permite intrarea apei pe un orificiu si iesirea acesteia filtrata pe celalalt.

Garnitura conica pentru „Multiflex F/Multiblock T/TF/Cocon QTZ“ – 1661100

Garnitura conica face parte din inelul de garnitura cu care este dotat ventilul robinetilor de tip Multiflex F. Acesta reprezinta o componenta rezistenta, menita sa asigure izolare si siguranta robinetului.

Niplu alama SLOVARM

Niplu alama este un produs care se utilizeaza in general in instalatiile de circulatie a apei. Isi gaseste insa aplicabilitate si in agricultura, in instalatiile de transport gaze naturale, instalatii hidraulice, termice sau aplicatii industriale.

Niplu cu filet R ½ FE, din alama – 1010993

Niplu cu filet, realizat din alama, utilizat pentru ventile drepte si ventile de adaptare.

Niplu dublu F ¾ FE x F ¾ FE, din alama, nichelat – 1028263

Element utilizat pentru imbinarea tevilor pentru sisteme diverse. Prezinta rezistenta ridicata datorita materialului din care este realizat, alama.

Niplu pentru lipire, din alama

Niplu pentru lipire, realizat din alama. Materialul din care este realizat ii asigura durabilitatea.