Afișez 1–12 din 32 de rezultate

Arata filtre

Seturi de ventile termostatice

Acest seturi de ventile termostatice permit setarea valorii de referinta, precum si blocarea acesteia prin elementele de limitare. Datorita mijloacelor ajutatoare pentru reglare sunt foarte utile si pentru persoanele cu dizabilitati de vedere. Sunt termostate cu un design nou, datorita linilor clare si netede. Temperatura maxima de functionare este de 120 de grade.

Robineti „Multiflex F“ pentru F ½ FI – 1015883

Robineti cu sistem bitubular din alama, nichelati, cu distanta dintre axe de 50 mm. Acestia sunt prevazuti cu etansare moale la radiator pentru izolarea lor. Armatura de racordare al acestor tip de robineti este compatibila cu radiatoarele cu ventil de la diversi producatori.

Robineți „Multiflex F“ pentru F ¾ FE – 1015813

Robineti cu sistem bitubular realizati din alama, nichelati. Acestia au distanta dintre axe de 50 mm si dispun de etansare moale la radiator pentru protejarea acestuia. Sunt compatibili cu radiatoarele cu ventil.

Robineti „Multiflex V“ pentru F ½ FI – 1016291

Robineti cu bloc pentru sistem bitubular realizat din alama si nichelat. Acestia au o distanta intre axe de 50 mm si o etansare metalica. Prin sistemul de imbinare brevetata a carcasei se realizeaza compensarea tolerantelor pentru racordul radiatorului. Garnitura inelara este dubla, eficienta pentru izolarea radiatorului.

Robineti „Multiflex V“ pentru F ¾ FE – 1016242

Blocul robinetilor este compatibil cu sistemul bitubular din alama, nichelat, asigura o etansare eficienta a robinetilor prin metoda de compensare a tolerantelor pentru racordul radiatorului. Aceasta se realizeaza prin imbinare brevetata a carcasei, cu garnitura inelara dubla, pentru o izolare sporita.

Conectori pentru radiatoare – 1015651

Conectori pentru radiatoare compusi dintr-o armatura pentru instalatii de incalzire atat mono cat si bitubulare, o doza de perete cu capac alb, mai multe tevi de racordare si conectori cu inel pentru strangerea racordarii la radiator.

Stut cu filet, drept F ½ FE x F ¾ FE, din alama, nichelat – 1028161

Stut cu filet, drept realizat din alama, avand o suprafata nichelata.

Robineti de inversare – 1016362

Robineti de inversare cu izolare garantata. Modelul acestora este tip drept, realizati din alama si nichelati. Prezinta o distanta intre axe de 50mm.

Rozeta decorativa alba, din plastic – 1016662

Rozeta din plastica folosita cu rol decorativ. Aceasta este realizata din plastic, are o distanta intre axe de 50 mm si o perforatie de 10-20 mm.

Garnitura conica pentru „Multiflex F/Multiblock T/TF/Cocon QTZ“ – 1661100

Garnitura conica face parte din inelul de garnitura cu care este dotat ventilul robinetilor de tip Multiflex F. Acesta reprezinta o componenta rezistenta, menita sa asigure izolare si siguranta robinetului.

Distantier pentru robineti „Multiflex“, set = 2 bucati – 1681650

Distantier pentru robinetii de tip Multiflex. Este realizat din doua bucati, din alama, oferind astfel rezistenta si eficacitate sporita in ceea ce priveste functionalitatea robinetului.

Stut cu filet pentru „Multiflex F“

Element utilizat pentru a asigura o buna functionalitate a robinetilor de tip Multifelx F. Este realizat din alama, avand o suprafata nefinisata.