Afișez 1 - 12 din 21 de rezultate

Aerisitor automat SLOVARM

Aerisitoarele automate marca Slovarm prezinta o presiune maxima de operare de 10 bar si o temperatura maxima de operare de 110 grade celsius. Dimensiune disponibila: 1/2".

Aerisitor automat SLOVARM

Aerisitor automat care se monteaza in mod direct pe radiator. Acesta ofera mai multa siguranta atunci cand orificiul de aerisire de pe cap nu reuseste sa mai etanseze corect datorita depunerilor. Disponibil pe dimensiunea 1/2".

Filter Standard

Filtru utilizat pentru instalatiile de incalzire, recomandat pentru protejarea impotriva impuritatilor ce pot aparea pe instalatie. Forma sa permite intrarea apei pe un orificiu si iesirea acesteia filtrata pe celalalt.

Niplu alama SLOVARM

Niplu alama este un produs care se utilizeaza in general in instalatiile de circulatie a apei. Isi gaseste insa aplicabilitate si in agricultura, in instalatiile de transport gaze naturale, instalatii hidraulice, termice sau aplicatii industriale.

Olandez alama drept SLOVARM

Olandez alama drept este un produs a carui montare si demontare se realizeaza cu usurinta, prin sistemul de infiletare. Prezinta un filet atat in interior cat si in exterior. Acest produs este utilizar in instalatiile sanitare sau cele termice.

Robinet apa SLOVARM cu fluture (INT-EXT)

Robinet de apa cu fluture si filet aflat in interior si exterior. Un astfel de robinet poate fi utilizat pentru instalatiile de alimentare cu apa, instalatii de incalzire si de climatizare.

Robinet apa SLOVARM cu fluture (INT-INT)

Robinet de apa Slovarm cu fluture si un obturator sferic pentru apa ce poate fi utilizat in instalatiile de alimentare cu apa precum si in instalatiile de incalzire sau pentru cele de climatizare.

Robinet apa SLOVARM cu maneta (INT-EXT)

Robinet de apa cu maneta care presupune o actiune manuala pentru a putea fi utilizat. Un astfel de robinet poate fi folosit in retele de distributie a apei, in retele de aer comprimat sau in cazul unor aplicatii pneumatice sau hidraulice.

Robinet apa SLOVARM cu maneta (INT-INT)

Robinetii de apa cu maneta isi gasesc utilizarea in retelele de distributie a apei, in cele de aer comprimat precum si in aplicatii pneumatice si hidraulice. Toti robinetii sunt verificati si testati in ceea ce priveste etansitatea.

Robinet colt bitubular H SLOVARM

Robinet realizat in intregime din alama avand exteriorul nichelat. Un astfel de robinet prezinta o optiune completa de inchidere precum si de presetare. Este un dispozitiv rezistent si durabil.

Robinet colt bitubular H SLOVARM 400380

Robinet colt bitubular al carui corp este realizat din alama iar exteriorul este nichelat. Dispune de o optiune completa de inchidere si de presetare. Materialul din care este realizat ii garanteaza rezistenta in timp. Dimensiune disponibila: DN15

Robinet colt cu olandez SLOVARM (INT-EXT)

Robinet colt ce este prevazut cu racord olandez si garnitura din cauciuc. Utilizarea acestui tip de cauciuc este permisa pentru instalatiile prin care trec apa sau fluide nonagresive.