Afișez toate cele 4 rezultate

Stocator multifunctional “ Regucor WHS” model 1000, schimbator de caldura brazdat cu nichel – 1383567

Multifunctionalitatea acestui sistem este redata de capacitatea acestuia de a alimenta cu incalzire si apa calda menajera instalatia unei case. Din punct de vedere functional si hidraulic, dimensiunea stocatoarelor si a grupurilor de armaturi este perfecta. Astfel de sisteme pot fi utilizate pentru combinarea unei surse de caldura conventionala cu o sursa care utilizeaza energie regenerabila.

Stocator multifunctional “ Regucor WHS” model 500, cu pompa de inalta eficienta, clasa de eficienta energetica A – 1383645

Stocatorul multifunctional Oventrop este special conceput pentru a oferi instalatiei termice un randament cat mai ridicat. Acesta are un design compact, simplu care reuseste cu succes sa combine un stocator de energie, o statie de preparare instanta a apei calde menajere (ACM), o statie solara precum si o statie de recirculare a circuitului de incalzire. Stocatorul de energie este elementul care sta la baza acestui produs. Poate fi conectat la diverse surse de caldura prin cele 9 puncte de conectare de care dispune.

Stocator multifunctional “ Regucor WHS” model 800, schimbator de caldura brazdat cu cupru – 1383550

Acest sistem care dispune de o constructie modulara destinata alimentarii instalatiei dintr-o casa cu incalzire si apa calda menajera. Din punct de vedere hidraulic si functional, storcatoarele si grupurile de armaturi au dimensiunile perfecte. Sistemul poate fi folosit pentru combinarea unei surse de caldura cu energie regenerabila cu o sursa de caldura convectionala. Aceasta metoda poate fi folosita in cladiri noi sau in situatia unei renovari.

Stocator multifunctional “ Regucor WHS” model 800, schimbator de caldura brazdat cu nichel – 1383562

Sistemul este realizat sa ofere alimentare cu incalzire si apa calda menajera pentru instalatia unei case in care locuiesc una sau doua familii. Dimensiunea stocatoarelor si a grupurilor de armaturi este perfecta atat din punct de vedere functional cat si din punct de vedere hidraulic. Sistemul permite combinarea unei surse de caldura regenerabile cu o sursa de caldura conventionala.