Afișez 1 - 12 din 49 de rezultate

Adaptor int – F int 4270

Produsul acesta este realizat din bronz, lucru care ii ofera o etansare buna a imbinarii, fara a permite scurgerile de fluide, pentru a evita eventualele pierderi. Montarea si demontarea sunt usoare, astfel ca veti avea parte de o executie fara probleme.

Adaptor int – F ext 4243

Un produs realizat din bronz, avand ca si caracteristici principale o etansare buna a imbinarii, impiedicand scurgerile de fluide. Montajul si demontajul acestuia se realizeaza cu usurinta.

Bac sudura

Bacul de sudura este utilizat pentru lipirea instalatiilor din polipropilena. Produsul este realizat la cele mai inalte standarde de calitate, pentru a oferi cele mai bune rezultate in timpul utilizarii.

Capac

Noile capace din polipropilena prezinta rezultatul a numeroase cercetari desfasurate de-a lungul mai multor ani, pentru a putea dezvolta un material potrivit pentru utilizarea in instalatiile sanitare si de circulatie.

Capac filet exterior

Acest element de tubulatura este folosit pentru diverse sisteme de circulatie si distributie a apei, precum si in sisteme de incalzire prin pardoseala. Materialul dispune de proprietati bune de conductibilitate si rezistenta, pentru o utilizare sigura.

Clema dubla

Clema dubla din PPR este utilizata pentru fixarea tevilor utilizate pentru diverse sisteme de distributie a apei sau de incalzire. Materialul este rezistent iar produsul compact este usor de folosit si de montat.

Cot cu prindere pe perete dublu special

Cotul dublu cu prindere de perete realizat din polipropilena este special fabricat pentru executarea retelelor de alimentare cu apa potabila dar si a retelelor de transport a agentilor termici.

Cot la 45º

Cotul la 45 de grade este confectionat din PPR, oferind o imbinare prin sudura etansa, un cost redus, dar si o productivitate ridicata. Produsul este destinat imbinarii tevilor, pentru transportul fluidelor la preisuni intre 10 si 25 de bari, avand o durata de viata de aproximativ 50 de ani.

Cot la 90 int-ext 5092

Acest produs poate fi folosit in diverse sisteme de incalzire precum: incalzire prin pardoseala, incalzire de suprafata dar si incalzire centrala cu radiatoare. Cuprul are o conductibilitate ridicata si nu se degradeaza in timp.

Cot la 90 int-int 5090

Cotul din cupru la 90 de grade, utilizat pentru imbinare prin lipire tevi din cupru. Acesta corespunde cerintelor de fabricatie si calitate, conform standardelor europene DIN EN 1254 Poate fi folosit atat pentru instalatii de apa calda cat si pentru apa rece.

Cot la 90º

Cotul din PPR la 90 de grade este fabricat in conformitate cu standardele europene si este folosit drept element de legatura pentru retelele de transport a agentilor termici si nu numai. Este usor de pus in operare, putand diminua contractiile si dilatatiile sistemului de circulatie.

Cot la 90º cu filet metalic exterior

Datorita filetului metalic de la exterior, aceste coturi prezinta o rezistenta mare la stresul mecanic, avand modalitati universale de racordare, fitingurile asigurand utilitatea coturilor intr-o gama mare de instalatii.