Afișez toate cele 12 rezultate

Cot la 90 int-ext 5092

Acest produs poate fi folosit in diverse sisteme de incalzire precum: incalzire prin pardoseala, incalzire de suprafata dar si incalzire centrala cu radiatoare. Cuprul are o conductibilitate ridicata si nu se degradeaza in timp.

Cot la 90 int-int 5090

Cotul din cupru la 90 de grade, utilizat pentru imbinare prin lipire tevi din cupru. Acesta corespunde cerintelor de fabricatie si calitate, conform standardelor europene DIN EN 1254 Poate fi folosit atat pentru instalatii de apa calda cat si pentru apa rece.

Curba la 180 int-int

Performanta tevilor si fitting-urilor din cuplu este excelenta, iar diametrul exterior redus, precum si proprietatile mecanice remarcabile fac din aceste produse alegerea ideala pentru orice tip de instalatie.

Curba la 45 int-ext 5040

Datorita cuprului din care este realizat acest produs, rezistenta si flexibilitatea sunt garantate. Prin utilizarea cuprului, toate problemele tehnice ce pot aparea se vor rezolva cu usurinta, cuprul fiind un material foarte versatil.

Curba la 45 int-int 5041

Produsul acesta se poate utiliza atat in instalatii de apa calda cat si de apa rece, in instalatii de gaze sau pentru instalatii de incalzire. Se imbina prin lipire si poate mentine structura, caracteristicile si compozitia chimica a metalului de baza.

Mufa int-int 5270

Aceasta mufa se imbina cu precadere prin lipire, oferind astfel numeroase avantaje instalatiilor in care este utilizata. Nu necesita topirea, ci doar incalzirea metalului si isi mentine structura si caracteristicile in timpul montarii.

Mufa redusa int-ext 5243

Mufa redusa ofera o imbinare curata si rezistenta, care in general nu necesita alte prelucrari ulterioare. Pe langa productivitatea si versatilitatea mare, veti avea parte si de un procedeu simplu si ieftin.

Mufa redusa int-int 5240

Acest produs este foarte fiabil si poate fi folosit intr-un numar mare de instalatii, atat de gaze, apa calda, rece, sau in instalatii de incalzire. Nu necesita topire si se manevreaza cu usurinta, mentinandu-si proprietatile in timp.

Ocolire int-ext 5086

Tevile din cupru sunt extrem de igienice si nu faciliteaza reproducerea de bacterii periculoase, care v-ar putea afecta sanatatea. Acesta nu contine aditivi sau alti compusi organici in compozitia sa, astfel ca nu va contamina nici apa potabila.

Ocolire int-int 5085

Datorita durabilitatii si a duratei indelungate de viata, acest produs aduce o sustenabilitate si capacitate de reciclare ridicate, comparativ cu alte produse.

Teu egal 5130

Fitting-urile din cupru sunt singurele materiale de instalatii care, datorita proprietatilor antibacteriene pe care le detin, ofera o igiena optima, fiind cea mai buna alegere pentru sistemele de apa potabila.

Teu redus 5130R

Cercetarile recente au demonstrat faptul ca tevile si fitting-urile din cupru pot diminua formarea de biofilm, adica microorganismele ce se formeaza pe suprafata interioara a conductelor si instalatiilor de apa.