Afișez 1–12 din 33 de rezultate

Arata filtre

Teava simpla PN20

Teava simpla PN20 este ideala pentru utilizarea in instalatii de incalzire si apa potabila. Aceasta este rezistenta la coroziune si nu permite depunerea ruginii sau calcarului in timp. Mai mult, nu permite nici trecerea razelor ultraviolete, astfel incat nu se vor forma bacterii sau alge in interior.

Teava cu insertie fibra compozita PN20

Teava cu insertie compozita PN20 prezinta o durabilitate sporita datorita proprietatilor fizice pe care le detine. Perforarea acesteia este imposibila datorita curentilor circulatori iar pierderile de presiune sunt mici, lucru datorat flexibilitatii si librifierii materialului.

Teava cu insertie de aluminiu PN25

Teava cu insertie de aluminiu este absolut inofensiva atunci cand vine vorba de nivelul de toxicitate al acesteia. Este special conceputa pentru transportul apei potabile, avand, de asemenea, o capacitate sporita de izolare fonica si termica. Reduce la minim posibilitatea aparitiei condensului, efect care este des intalnit la instalatiile metalice.

Piesa de derivatie

Aceasta piesa de derivatie este destinata utilizarii in retelele de alimentare sub presiune cu apa potabila dar si a retelelor de transport a agentilor termici. Nu prezinta miscorari de diametru in locurile de sudura si asigura o economie de 70% la montaj.

Cot la 45º

Cotul la 45 de grade este confectionat din PPR, oferind o imbinare prin sudura etansa, un cost redus, dar si o productivitate ridicata. Produsul este destinat imbinarii tevilor, pentru transportul fluidelor la preisuni intre 10 si 25 de bari, avand o durata de viata de aproximativ 50 de ani.

Cot la 90º

Cotul din PPR la 90 de grade este fabricat in conformitate cu standardele europene si este folosit drept element de legatura pentru retelele de transport a agentilor termici si nu numai. Este usor de pus in operare, putand diminua contractiile si dilatatiile sistemului de circulatie.

Mufa redusa

Mufa redusa realizata din PPR are drept proprietate principala durabilitatea crescuta la temperatura si presiune. Aceasta suporta temperaturi intre -20° si +95°C, garantand siguranta sistemului in care sunt utilizate.

Teu egal

Acest teu egal realizat prin polipropilena, fiind destinat executarii retelelor de alimentare sub preisune dar si a retelelor de transport a agentilor termici. Prezinta o rezistenta mare la presiuni si la temperaturi ridicate, asigurand in acelasi timp si o instalare usoara.

Cot la 90º cu filet metalic interior

Aceste coturi metalice sunt fabricate cu un filet metalic pe interior, pentru a garanta fixarea usoara si durabilitatea produsului. In conditiile de instalare si exploatare corecte, produsul poate avea o durata de viata de pana la 50 de ani.

Cot la 90º cu filet metalic exterior

Datorita filetului metalic de la exterior, aceste coturi prezinta o rezistenta mare la stresul mecanic, avand modalitati universale de racordare, fitingurile asigurand utilitatea coturilor intr-o gama mare de instalatii.

Mufa simpla

Mufa simpla din PPR prezinta o durata mare de viata atunci cand este instalata in mod corect si pastrata in conditii optime. Odata utilizata, se va putea utiliza la temperaturi cuprinse intre -20° si +95°C, avand si o rezistenta mare la presiuni.

Teu redus

Teul redus din PPR serveste pentru instalatiile de furnizare a apei reci si calde, igienic-sanitare. Are o durata mare de viata, rezistand atat la temperaturi cat si la presiuni ridicate. Prezinta o rezistenta sporita la inghet si proprietati ridicate de conectare si asistenta. Produsul este absolut inofensiv din punct de vedere al toxicitatii.