Afișez 1 - 12 din 33 de rezultate

Bac sudura

Bacul de sudura este utilizat pentru lipirea instalatiilor din polipropilena. Produsul este realizat la cele mai inalte standarde de calitate, pentru a oferi cele mai bune rezultate in timpul utilizarii.

Capac

Noile capace din polipropilena prezinta rezultatul a numeroase cercetari desfasurate de-a lungul mai multor ani, pentru a putea dezvolta un material potrivit pentru utilizarea in instalatiile sanitare si de circulatie.

Capac filet exterior

Acest element de tubulatura este folosit pentru diverse sisteme de circulatie si distributie a apei, precum si in sisteme de incalzire prin pardoseala. Materialul dispune de proprietati bune de conductibilitate si rezistenta, pentru o utilizare sigura.

Clema dubla

Clema dubla din PPR este utilizata pentru fixarea tevilor utilizate pentru diverse sisteme de distributie a apei sau de incalzire. Materialul este rezistent iar produsul compact este usor de folosit si de montat.

Cot cu prindere pe perete dublu special

Cotul dublu cu prindere de perete realizat din polipropilena este special fabricat pentru executarea retelelor de alimentare cu apa potabila dar si a retelelor de transport a agentilor termici.

Cot la 45º

Cotul la 45 de grade este confectionat din PPR, oferind o imbinare prin sudura etansa, un cost redus, dar si o productivitate ridicata. Produsul este destinat imbinarii tevilor, pentru transportul fluidelor la preisuni intre 10 si 25 de bari, avand o durata de viata de aproximativ 50 de ani.

Cot la 90º

Cotul din PPR la 90 de grade este fabricat in conformitate cu standardele europene si este folosit drept element de legatura pentru retelele de transport a agentilor termici si nu numai. Este usor de pus in operare, putand diminua contractiile si dilatatiile sistemului de circulatie.

Cot la 90º cu filet metalic exterior

Datorita filetului metalic de la exterior, aceste coturi prezinta o rezistenta mare la stresul mecanic, avand modalitati universale de racordare, fitingurile asigurand utilitatea coturilor intr-o gama mare de instalatii.

Cot la 90º cu filet metalic interior

Aceste coturi metalice sunt fabricate cu un filet metalic pe interior, pentru a garanta fixarea usoara si durabilitatea produsului. In conditiile de instalare si exploatare corecte, produsul poate avea o durata de viata de pana la 50 de ani.

Cruce

Tevile in cruce sunt realizate dintr-un tip special de polipropilena, avand o densitate si o greutate moleculara foarte mare. Acestea prezinta o rezistenta sporita la inghter si proprietati favorabile de conectare.

Dispozitiv prelucrare teava

Dispozitivul de prelucrare teava este disponibil in 5 dimensiuni diferite, fiind realizat dintr-un material rezistent. Calitatea acestuia il recomanda spre utilizare, rezultatele pe care le veti obtine fiind mereu optime.

Filtru Y

Filtrele Y sunt special concepute pentru a rezolva problemele cauzate de blocajele datorate particulelor in suspensie. Particularitatile de constructie ale filtrelor Y permit depozitarea tuturor impuritatilor in partea inferioara, pentru a asigura o buna functionare a sistemului.