Afișez 1 - 12 din 42 de rezultate

Adaptor schimbare de sectiuni rectangular circular cu garnitura din otel galvanizat 0.6 – 1 mm – Cod SSRCG-2

Produs CERTIFICAT cu clasa de etanseitate D testat la o presiune maxima de 1400 Pa si indeplineste cerintele EN 12237. Adaptorul este realizat din otel galvanizat. In cazul sectiunilor mari se realizeaza armaturi suplimentare verticale sau orizontale.

Canal drept rectangular din otel galvanizat 0.6 – 1 mm – Cod CDR

Produs CERTIFICAT cu clasa de etanseitate D testat la o presiune maxima de 1400 Pa si indeplineste cerintele EN 12237. Canalul drept rectangular este realizat din otel galvanizat. In cazul sectiunilor mari se realizeaza armaturi suplimentare verticale sau orizontale.

Capac rectangular din otel galvanizat 0.6 – 1 mm – Cod CPR

Produs CERTIFICAT cu clasa de etanseitate D testat la o presiune maxima de 1400 Pa si indeplineste cerintele EN 12237. Capacul este realizata din otel galvanizat. In cazul sectiunilor mari se realizeaza armaturi suplimentare verticale sau orizontale.

Compensator de dilatatie pentru desfumare Cod CPS-DSF

Produs CERTIFICAT conform EN 13501-4. Rezistenta la foc timp de 2 ore la o temperatura de 600°C pentru nivelul maxim de presiune (gradul 3). Indeplineste cerintele EN 12101-7. Realizat din otel galvanizat cu o grosime de 1 mm si material flexibil rezistent la foc

Cot circular segmentat cu falt la 15⁰ din otel galvanizat 0.6 – 1 mm – Cod CCSF30

Cotul circular segmentat cu falt la 15 ° se utilizeaza in special in instalatiile de exhaustare pentru eliminarea surplusului de materiale si deseuri rezultate din procesul de productie pentru industrii precum cea chimica, farmaceuitica, harti si carton, industria lemului, cea miniera, a varului/cimentului, alimentara etc.

Cot circular segmentat cu falt la 30⁰ din otel galvanizat 0.6 – 1 mm – Cod CCSF30

Cotul circular segmentat cu falt la 30 ° se utilizeaza in special in instalatiile de exhaustare pentru eliminarea surplusului de materiale si deseuri rezultate din procesul de productie pentru industrii precum cea chimica, farmaceuitica, harti si carton, industria lemului, cea miniera, a varului/cimentului, alimentara etc.

Cot circular segmentat cu falt la 45⁰ din otel galvanizat 0.6 – 1 mm – Cod CCSF45

Cotul circular segmentat cu falt la 45 ° se utilizeaza in special in instalatiile de exhaustare pentru eliminarea surplusului de materiale si deseuri rezultate din procesul de productie pentru industrii precum cea chimica, farmaceuitica, harti si carton, industria lemului, cea miniera, a varului/cimentului, alimentara etc.

Cot circular segmentat cu falt la 60⁰ din otel galvanizat 0.6 – 1 mm – Cod CCSF60

Cotul circular segmentat cu falt la 60 ° se utilizeaza in special in instalatiile de exhaustare pentru eliminarea surplusului de materiale si deseuri rezultate din procesul de productie pentru industrii precum cea chimica, farmaceuitica, harti si carton, industria lemului, cea miniera, a varului/cimentului, alimentara etc.

Cot circular segmentat cu falt la 90⁰ din otel galvanizat 0.6 – 1 mm – Cod CCSF90

Cotul circular segmentat cu falt la 90 ° se utilizeaza in special in instalatiile de exhaustare pentru eliminarea surplusului de materiale si deseuri rezultate din procesul de productie pentru industrii precum cea chimica, farmaceuitica, harti si carton, industria lemului, cea miniera, a varului/cimentului, alimentara etc.

Cot circular tip spiro segmentat cu garnitura la 15⁰ din otel galvanizat 0.6 – 1 mm – Cod CCSG15

Produs CERTIFICAT cu clasa de etanseitate D testat la o presiune maxima de 1400 Pa. Cotul circular segmentat cu garnituri de etansare (EPDM) este realizat din doua segmente si indeplinind cerintele EN 12237.

Cot circular tip spiro segmentat cu garnitura la 30⁰ din otel galvanizat 0.6 – 1 mm – Cod CCSG30

Produs CERTIFICAT cu clasa de etanseitate D testat la o presiune maxima de 1400 Pa. Cotul circular segmentat cu garnituri de etansare (EPDM) este realizat din doua segmente si indeplinind cerintele EN 12237.

Cot circular tip spiro segmentat cu garnitura la 45⁰ din otel galvanizat 0.6 – 1 mm – Cod CCSG45

Produs CERTIFICAT cu clasa de etanseitate D testat la o presiune maxima de 1400 Pa. Cotul circular segmentat cu garnituri de etansare (EPDM) este realizat din trei segmente si indeplinind cerintele EN 12237.