Afișez 1 - 12 din 15 rezultate

Radiator KERMI COMPACT 11PK 400X400

Radiatoarele Kermi nu economisesc doar energie, si au, de asemenea, rolul de a respecta echilibrarea hidraulica a sistemului. Avand un design placut oferit de suprafata neteda, placile laterale si grilajul superior, aceste radiatoare se integreaza in orice tip de incapere, indiferent de design-ul sau conceptul ei. Astfel, beneficiati de confort termic in cea mai moderna forma.

Radiator KERMI COMPACT 11PK 500X400

Radiatoarele din gama Kermi sunt de doua ori speciale, deoarece au atat o eficienta sporita cat si 11% economie la energie. Timpii de incalzire sunt scurtati iar puterea de radiatie este crescuta. Acest lucru, combinat cu un circuit al apei mai lung, fac posibil ca aceste radiatoare sa atinga un grad ridicat de eficienta energetica.

Radiator KERMI COMPACT 11PK 900X400

Timpul de incalzire rapid, precum si alimentarea in serie cu apa a placilor duce la un ciclu de incalzire mult mai scurt. Prin reducerea timpilor de functionare se garanteaza atingerea unui confort termic intr-un timp scurt.

Radiator KERMI COMPACT 22PKKP 400X400

In combinatie cu tehnologia de ultima generatie X2, radiatoarele Kermi prezinta o economie de energie ridicata. In plus, procesul de montare este semnificativ simplificat, nefiind nevoie de un instrument de reglare pe santier.

Radiator KERMI COMPACT 22PKKP 600X400

Capabil atunci cand vine vorba de puterea de incalzire si usor reglabil atunci cand vine vorba de temperatura de functionare sau cantitatea de apa din sistem. Avand o adancime constructiva si un randament optim, aceste radiatoare sunt alegerea ideala.

Radiator KERMI COMPACT 33PKKPKP 300X400

Prin tehnologia unica X2, dar si racordarea laterala dreapta/ stanga sau mijloc, radiatoarele Kermi se remarca pe piata. Avand un design simplu si elegant, ce se potriveste fiecarui interior, acestea sunt alegerea perfecta indiferent de cerintele termice ale spatiului de locuit.

Radiator KERMI COMPACT 33PKKPKP 500X400

Radiatoarele Kermi prezinta o capacitate de emanare a caldurii avansata, intr-o forma moderna si compacta. Vopsite intr-un alb stralucitor, cu placi de acoperire laterale si superioare, executate la standarde inalte, radiatoarele Kermi sunt alegerea ideala.

Radiator KERMI COMPACT 33PKKPKP 900X400

Tehnologia de ultima generatie Therm X2 asigura o economie a energiei de pana la 11%, precum si o scurtare a timpului de incalzire a incaperii cu 25%. Radiatoarele au o cromatica placuta si un design compact si modern, ceea ce le faciliteaza integrarea in orice spatiu de locuit.

Radiator KERMI VENTIL 11PK 400X400

Radiatoarele Kermi ventil nu va ajuta doar la economisirea energiei, ci au si rolul de a respecta echilibrarea hidraulica a sistemului. Avand un design placut oferit de suprafata lacuita a radiatoarelor, acestea se pot integra in orice tip de incapere, indiferent de design-ul acesteia.

Radiator KERMI VENTIL 11PK 600X400

Cu ajutorul radiatoarelor Kermi veti intampina o pierdere de caldura redusa inspre pereti, datorita placutei din spate care actioneaza drept un scut termic. Astfel, dispersia caldurii se realizeaza prin partea frontala, pentru o incalzire rapida si eficienta.

Radiator KERMI VENTIL 22PKKP 300X400

Radiatorele marca Kermi Compact sunt traversate de un debit de apa optim, intr-o cantitate exacta necesara atingerii nivelului optim de confort termic. Asfte, faceti o economie de energie pana la 20%, iar ventilul incorporat ajuta la reglarea temperaturii in functie de necesitate.

Radiator KERMI VENTIL 22PKKP 500X400

Radiatoarele Kermi vin insotite de o garnitura de ventil completa, adaptata corpului de incalzire respectiv. Avand un desgn deosebit si o cromatica neutra, aceste radiatoare ofera nu numai o caldura placuta si un confort termic sporit, ci si o integrare usoara in fiecare incapere, datorita design-ului versatil.